Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SONY hangfalak és hangszórók

Sony hangszórók - banner

Sony hangszórók: A hallgatás új dimenziója

Ma a japán Sony cég az egyik legnagyobb és legismertebb gyártója a televízióknak, játékkonzoloknak, mobiltelefonoknak, fényképezőgépeknek és egyéb elektronikai eszközöknek. Az audioeszközök világában a legendás Sony Walkman hordozható zenelejátszóról vált híressé. A Sony ma már díjnyertes hangszórókat is gyárt a legkülönbözőbb felhasználási területekre.

Vezeték nélküli hangszóró Sony

Sony hangprojektorok a TV-hez

Szereld fel nappalidat egy nagy teljesítményű Sony hangprojektorral vagy akár egy házimozival, és élvezd a tévénézést úgy, mint még soha eddig. Nem kell csak a televíziós tartalmakra korlátozódnod, a Sony hangprojektorok kedvenc zenéidet is tökéletesen visszaadják. Ez azért van, mert a Sony hangprojektorok az Edge-AI mesterséges intelligenciát használják a tömörített digitális zenefájlok felbontásának valós idejű javítására a DSEE Extreme technológia segítségével. A Dolby Atmos, a DTS:X, a Vertical Surround Engine és az S-Force Pro Front Surround segítségével pedig valódi térhatású hangzást élvezhetsz felülről is. Úgy fogod érezni magadat, mintha moziban lennél, miközben a nappalidban nézed a filmeket.

Sony vezeték nélküli hangszórók mindenki számára

Kényelmesen streamelhetsz zenéket kedvenc alkalmazásaidból közvetlenül a Sony vezeték nélküli hangszóróira. A Sony LDAC audiokodekkjének köszönhetően a zene akár 3x nagyobb bitrátával szólal meg, mint a szabványos Bluetooth SBC kodek, megőrizve természetesen a kiváló minőséget. Ráadásul a Sony Bluetooth hangszórókat egymással is párosíthatod, hogy egyszerre élvezhesd a vezeték nélküli sztereót és a mély basszust – ez az EXTRA BASS technológiának köszönhető. A Sony hangszórók tartósságukkal tűnnek ki, így bárhová magaddal viheted őket.

Sony házimozi
Sony Hi-Res hangszóró

Sony hangszórók otthonra és az autóba egyaránt

Akár a nappali kényelmében nézel filmet, akár az autóddal indulsz útnak, a Sony hangszórók hűséges társaiddá válnak. Köztudott, hogy a Sony hangszórók kiválóan alkalmasak az otthoni zenelejátszásra. Egészítsd ki autód hangszóróit Sony autós hangszórókra, és a tiszta hangzású mélynyomó és koaxiális hangszórók segítségével még a legnagyobb hangerőn is élvezheted a teljesen tiszta hangzást.

Sony party hangszórók

A Sony GTK vagy MHC sorozatú nagyméretű hordozható hangszórókkal minden buli garantáltan különleges lesz. A praktikus fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható, a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően pedig akár 14 órán keresztül is kibírja áramellátás nélkül. A LED-fények kiemelik a parti nagyszerű hangulatát, és a mikrofonbemenet lehetővé teszi a moderálást is. A Wireless Party Chain funkció támogatja a kompatibilis Sony hangszórók összepárosítását, így a zene és a fények tökéletesen szinkronban lesznek. Az egészet az Extra Bass funkció teszi teljessé, amely valódi basszusokat biztosít.

Sony party reproduktor
Paraméterek módosítása
93 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20