Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

JBL hangfalak

Reproduktory JBL - banner

JBL hangfalak: Mindenütt veled levő gazdag hangzás

A JBL vállalat, amely 1946-ban jött létre Kaliforniában már a hangszórók fejlődésének kezdetén jelen volt a hangstúdiók és mozitermek hangosításánál. Napjainkban élvezheted egy egyedülálló minőségű JBL hangszóró által nyújtott luxust otthonodban is, vagy bárhova magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. A JBL specialitásai közé tartoznak a vízálló hangszórók is, amelyekkel gond nélkül ugrálhatsz akár a medencébe is.

JBL hangszóró minden alkalomra

JBL hangszóró minden alkalomra

A JBL hangszórók nemcsak az első osztályú hangzásra hagyatkoznak, hanem meglepően praktikusak és korszerű technológiákkal ellátottak. A széles skálájú kínálatból minden alkalomra választhatsz JBL hangszórót. JBL hangfal segítségével megoldhatod az otthonod minden sarkának hangosítását (Connect+ vagy PartyBoost), és a zenéről nem kell lemondanod kirándulások alkalmával sem. A hordozható JBL hangszóróknak hála valóban bárhol élvezheted a kiváló hanghatást - ezek ráadásul magas szintű védelmi fokozattal és vízállósággal rendelkeznek.

Mozitermekéhez hasonló hangzás JBL hangszórókkal

A JBL házimozi rendszereket képviselő JBL Bar sorozat moziteremmé varázsolják a nappalidat. A JBL hangszórók kedvenc filmed vagy sorozatod minden pillanatát feljavítják. Az akciót tiszta, élethű hangokkal gazdagítják, még a halk párbeszédek is világosan érthetőek lesznek, így nem kell majd a füledet hegyezni. A zenehallgatást a JBL mélynyomó teszi kellemessé erőteljes basszusokkal, valamint a tiszta vokálokat a tökéletesre hangolt központi hangszóró. A JBL hangfal szetted hangszórói ráadásul a jobb akusztika érdekében falra is erősíthetők.

JBL hangfal szett
Vezeték nélküli JBL Go

Bluetooth JBL hangszóró

A JBL hangfalakra jellemző vezeték nélküli megoldások jelentősen lecsökkentik az otthonodban a nem túl jól mutató kábelek számát. A JBL soundbarok és mélynyomók képesek fölösleges kábelek nélkül egymás között kommunikálni, mégis gazdag térhatású hangzást kínálnak. A Bluetooth vezeték nélküli technológia ráadásul lehetővé teszi a zene streamelését mobil alkalmazásból egyenesen a JBL hangfalra vagy a JBL hordozható hangszóróra.

Funkciók egész sorával ellátott vízálló JBL hangszórók

A minőségi sztereó hangzással és basszusokkal rendelkező JBL Charge vagy a JBL Xtreme Bluetooth hangszórók 7500 mAh ill. 10 000 mAh kapacitású power bankként is működnek - elég őket a mobiltelefonhoz csatlakoztatni USB-n keresztül. Az erős textilanyagnak és a gumiburkolatnak hála nagyon strapabírók, az IPx7 tanúsítvány pedig vízállóságot garantál. A JBL Connect+ funkció segítségével akár 100 kompatibilis JBL hangszóró is összekapcsolható a még intenzívebb zenei élmény érdekében.

vízálló JBL hangfal
Paraméterek módosítása
120 termék

JBL hangfalak

A JBL a mini hangszóróktól kezdve a 40 kg-os party hangfalakig több osztályban is minőségi hangfalakkal képviselteti magát. Elsősorban az ikonikus Bluetooth hangszórókat uralja, amelyekről színes fiatalos megjelenésük miatt lerí, hogy JBL hangfalakról van szó. A JBL hangszóró kínálatot külsőleg könnyen megkülönböztethető sorozatok alkotják, az elnevezés mindig árulkodik a tulajdonságokról is.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10