Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hama USB 4.8A Autodetect

4,7 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama USB 4.8A Autodetect

A hosszú utak során is fel szeretné tölteni a mobiltelefonját, a tabletjét vagy az e-könyv-olvasóját? A minőségi HAMA autós töltő megkönnyíti az életét, és elengedhetetlen részévé válik személy- vagy teherautójának. A dupla USB csatlakozónak köszönhetően egyszerre két készülék töltése is lehetséges. AutoDetect funkcióval is rendelkezi, amely automatikusan felismeri a csatlakoztatott készüléket. A töltőt a jármű szivargyújtójába kell behelyezni. A Hama USB AutoDetect töltő nagy teljesítményű, így egyszerre akár két tablet (vagy más készülékek) töltésére is alkalmas. 

Műszaki adatok:

Az USB-port száma:
2

Töltési áramerősség:
4,8 A (maximum 2,4A portonként)

Kimeneti feszültség:
5V

Áramellátás:
12/24 V
Az autó szivargyújtójába (CL) csatlakozik
Teherautókban is használható

Szín:
Fekete

Kód:  HM482j7a
Termékszám:  123587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05