Oldal frissítése

Hama USB 3.4a Autodetect

4,2 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hama USB 3.4a Autodetect

Annak érdekében, hogy az akkumulátort a telefon vagy a tabletta futó, amikor autóval utazik? Erőteljes töltő Hama kínál 2 USB slot, amely kiegészíti az eszköz biztonságosan energiát. Hála az okos funkció autodetekt töltő automatikusan érzékeli a csatlakoztatott eszközt, mint az LCD, és a mérő egyértelműen megjeleníti a fontos információkat, beleértve feszültségek a műszerfalon.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes USB slot-ra van feltöltve 2 készülékkel egyszerre
  • Autodetect funkció maga azonosítja a csatlakoztatott eszközök
  • A nagyméretű LCD kijelző mutatja a feszültséget a műszerfalon
  • Csuklós csatlakozó ötféle pozícióba állítható

A tabletták vagy telefon az összes márka

Ha utazik, a mobiltelefon és a tablet, két nagy teljesítményű USB nyílás lehetővé teszi, hogy töltse egyszerre két készüléket. Akár a saját telefon vagy tabletta Samsung, HTC, vagy Blackberry töltő készüléken megbízhatóan azonosítja intelligens funkciók autodetect.

Abban a töltés befejeződött jel figyelmeztet

LCD kijelző voltmérővel tájékoztat a táplálás a műszerfalon. Ha ez alá csökken, 12 töltő ki fog adni egy akusztikai-optikai jelet. Hama USB töltő autodetekt csatlakozhat például a szivargyújtóba. Hála a csuklós csatlakozó 5 pozíció beállítás, akkor válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

Műszaki adatok:

Az USB portok száma:
2

Áramfelvétel:
3400 mA

Bemeneti feszültség:
12

Kimeneti feszültség:
5 V

A maximális feszültség a dugó:
2, 4 (1)

Kód:  HM482j7c
Termékszám:  136656
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15