Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hama USB 2.0 OTG

4,5 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama USB 2.0 OTG

 HAMA kártyaolvasó minden számítógép és okostelefon tulajdonos számára a megfelő eszköz. Ez egy nagyszerű készülék arra, hogy modern média tárolóiról elérje tartalmait. Az olvasóval biztonsági másolatot készíthet telefonja adatairól, fényképeit a számítógépre mentheti, és tárolhatja a videó és audio gyűjteményeit, amik nem férnek el a telefonja memóriáján.

Legfontosabb jellemzői

  • Kártyaolvasó okostelefonokhoz, tabletekhez és egyben adapter laptophoz és asztali számítógéphez egyaránt
  • USB csatlakozás, egyidejű olvasás és írás SD / micro SD kártyára
  • Telefonok csatlakoztatása USB-re (OTG-USB)
  • Kompakt méret, könnyű hordozhatóság

Trendi kinézet

Összehasonlítva más  kártyaolvasókkal, az eszköz rendelkezik egy Micro USB OTG bemenettel, így USB-OTG kompatibilis okostelefon nélkül is csatlakoztathatja telefonját. Használja a SD memóriakártyát vagy Micro SD kártyát (egészen a SDXC-ig), vagy az alap USB csatlakozót egy eszköz csatlakoztatásához, például flash meghajtót, egeret vagy billentyűzetet. Tehát az eszköz biztosít egy micro USB OTG csatlakozót mobileszközeihez és egy tartozék USB adaptert asztali és hordozható számítógépeihez.

 

Paraméterek

Típus és csatlakozás

Típus Külső, OTG
Érzékelőfelület USB 2.0, Micro USB (OTG)

Memóriakártya támogatás

Memóriakártya típusa micro SDHC, SDHC, micro SDXC, SDXC, SD, micro SD

Slotok száma

Slotok száma 2 ×
Kód:  HM511d5g2
Termékszám:  54141
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15