Oldal frissítése

Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution

A(z) Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution Hangszóró olyan elképesztő sztereó hangzást garantál, amelyről eddig csak álmodtál. Tekintettel a(z) 100 W maximális teljesítményre probléma nélkül képes kezelni a(z) 160 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciákat, vagyis a kristálytiszta hangmagasságokat és a kemény basszusokat. A mélynyomó megbirkózik a(z) 30 Hz és 160 Hz közötti frekvenciákkal. A(z) Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution hangszórónak köszönhetően ezentúl minden hangot kiválóan hallhatsz, akár játszol, akár filmet nézel éppen.

A(z) Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution hangszóró fontos funkciói

  • Aktív (független) hangfal 2,1 összeállításban
  • Teljesítmény: 100 W
  • Minden hanggal megküzd 160 Hz és 20000 Hz frekvencia között
  • A mélynyomó frekvenciája: 30 Hz - 160 Hz
  • Bluetooth vezeték nélküli technológiára is képes
  • Méretek (sz × ma × mé): 105 cm × 172 cm × 110 cm
  • Súly: 3,2 g

Lenyűgöző hang kompromisszumok nélkül

A(z) Hama uRage SoundZ 2.1 Revolution aktív hangszóró a számítógéphez vagy a játékkonzolhoz köthető. De kábel nélkül is használhatod! A gondnélküli jelátvitelről a megbízható Bluetooth technológia is gondoskodhat, ami támogatja a zenelejátszást az erre alkalmas telefonokról vagy MP3 lejátszókról. Végül, de nem utolsósorban azt is meg kell jegyezni, hogy a készülék különleges kivitele minden belső tér díszévé teszi.

Tisztelt ügyfeleink!
A terméket egy bizonyos tétlenül eltöltött idő utáni automatikus kikapcsolás funkcióval látták el (ú. n. Auto Standby). A funkció az energiatakarékosságot szolgálja, és az Európai Unió EC 1275/2008-as rendelete és annak 801/213-as módosítása követeli meg (a határozat Ecodesign néen is ismert).

Abban az esetben, ha a funkció nem felel meg neked, deaktiválhatod. A deaktiváláshoz tartsd hosszabb ideig (kb. 3 másodpercig) lenyomva a „vissza (előző szám) gombot. Ezzel a módszerrel a funkciót bármikor újra aktiválhatod/deaktiválhatod.FIGYELMEZTETÉS: Az Auto Standby funkció az elektromos hálózat minden ki- és újra bekapcsolása után automatikusan aktiválódik.

 
Kód:  WA770i3
Termékszám:  113766
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15