Oldal frissítése

Hama Syscase life 15,6" fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama Syscase life 15,6" fekete

Egy minőségi és elegáns táska akár 15,6"-es notebookokhoz most rendelkezésére áll nagyon kedvező áron. A notebook védve van a sérülésektől és a szennyeződésektől, továbbá könnyen magával viheti bárhova. A fő zsebben egy tépőzáras pánt rögzíti a laptopot a rázkődásokkal szemben. A vállszíj állítható a tökéletes komfort érdekében, de akár teljesen lecsatolhatók a fém karabinerek. 

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns és praktikus
  • Minőség, megfizethető áron
  • Könnyű
  • Akár 15.6"-es notebookok tárolása
  • Akár 10,1 "-es tabletek tárolása
  • Bélelt notebook- és tablettartó  zseb
  • Minőségi cipzárak

Felhasznált anyagok

A táska strapabíró polytexből készült, amelyet könnyű karbantartani és tisztítani. A notebook és a tablet zsebe párnázott. A fül is jól párnázott, hordozása kényelmes a kézben és a vállon egyaránt. Minden cipzár a táskán kiváló minőségű és tartós.

Térrendezés

A fő rekesz nagyon tágas, és egy csúsztatható partíció áll rendelkezésre a kiegészítők számára. Táska sok zsebet és tárolóhelyet biztosít, köztük A4-es méretű dokumentumokknak is. Az mellső zseb is több részre van osztva az egyéb értékeinek, mobiltelejonjának. A rekeszek neoprének. A táskában egy cipzáras tartó is találhazó, melyben mobiltöltőjét vagy irodaszereit tárolhatja.

Tömeg:
950 g

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 7,5 cm
Szélesség 43 cm
Magasság 34 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR481r5
Termékszám:  101232
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15