Oldal frissítése

Hama Strap 10.1" fekete

4,9 7 értékelés

Hama Strap 10.1" fekete

Megfelelő védelmet keresel a telefonodnak, vagy olvasódnak? Nem tudsz választani a tokok és fóliák között? A Hama most egy 3 az egyben kezdő készletet készített el a készüléked teljes védelme érdekében.

Elegáns védelem

A szett védőtokot tartalmaz a tabletednek vagy eBookodnak. A vékony kialakítása nem ad semmilyen többlet térfogatot a készülékedhez, ezzel ellentétben javítja a kinézetét. A tok hosszan tartó védelmet fog nyújtani a károsodás ellen a felhasznált anyagoknak köszönhetően. A tabletet vagy eBookot megerősített gumi fogókkal rögzítheted, amelyek gondoskodnak a biztos tartásról. A praktikus oldalsó zseb ceruzát, vagy érintő tollat tárolhat. Kedvelt funkciója az állánnyá való alakítás az optimális helyzethez.

Kényelmes vezérlés

A Stylus érintő toll kellemessé teszi a készüléked kezelését. A puha tollhegy lehetővé teszi a finom és kíméletes kijelző kezelést. A toll használatával megakadályozod az ujjlenyomatok képződését a kijelzőn, így mindig tisztán tarthatod az eszközödet. A toll rendelkezik egy rögzítő résszel, amivel könnyedén elhelyezheted hátizsákon, zsebben, vagy ingen. Kapacitív kijelzőkhöz lett megalkotva.

Semmilyen karcolás

A csomag utolsó része a Premium védőfólia. A minőségi anyag gondoskodik a kijelző karcolásoktól, piszoktól és ujjlenyomatoktól való megvédéséről. Hasznos további funkció az antireflex hatás. A fólia felhelyezése könnyed és buborék mentes. Az eltávolítás szintén nagyon egyszerű és semmilyen ragasztó nem szükséges hozzá. Az univerzális mérete lehetővé teszi az akár 26,5 x 18 cm-es kijelző méretig való használatot. A csomagban megtalálod az útmutatót, hogy hogyan lehet megfelelő méretre vágni a fóliát.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliészter
Kód:  HM246i7h
Termékszám:  126735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05