Oldal frissítése

Hama Sportsline Bordeaux 17,3" fekete

4,7 48 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama Sportsline Bordeaux 17,3" fekete

Hama Sportsline Bordeaux táska egy elegáns táska, amelyet nagyobb notebook-okhoz (maximum 17,3 col-os képernyő méretűekhez) terveztek. A laptop fő zsebe cipzáras és a fedél résznél más zsebekkel is rendelkezik az egyéb kiegészítők számára. A nagy elülső zseb a mindennapi tárgyak és egyéb felszerelések hordozására lett kialakítva. A táska hátoldalán található egy tároló a dokumentumok számára. 

 

A táska nagyon tartós anyagból készült, illetve van belül egy bélése, így a táskája megbízható biztonságban van a szállítás során a rázkódással, az ütközéssel, a karcolásoktól és a nedvességtől szemben. Ezen kívül, akár egy pánttal is rögzítheti. Szállításhoz van egy levehető, állítható vállpántja vagy egy textil fogantyúja, ezáltal eldöntheti, hogy melyik hordozási mód a legmegfelelőbb Önnek. A táska elegéns fekete kialakításban érkezik, így nélkülözhetetlen darabbá fog válni utazásai során.


Paraméterek és Műszaki adatok:
Amihez kialakították:17,3 col-os notebook
Anyaga:
poliészter
Méretek:
Külső: 46 x 7 x 38 cm
Belső: 42,5 x 4,5 x 31 cm
Színek:
Fekete - Szürke

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 7 cm
Szélesség 46 cm
Magasság 38 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 17,3 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  GR481m61
Termékszám:  101094
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05