Oldal frissítése

HAMA Smart fekete + 3 szűrő

65 690 Ft

HAMA Smart fekete + 3 szűrő

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból ezen Hama levegő tisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. A korszerű technológia és a hatékony részecskeszűrő, HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Erős teljesítményének köszönhetően 65 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító HAMA Smart fekete + 3 szűrő ...
Légtisztító HAMA Smart fekete + 3 szűrő ...

HAMA Smart fekete + 3 szűrő levegőtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos Hama levegő tisztító gép hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Képes hatékonyan megtisztítani a környezetet a cigarettafüsttől
  • Tökéletesen tiszta levegőt garantál 3 szűrő segítségével
  • Filter típusa: HEPA, szén és részecskeszűrő
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok kiszűrésére képes
  • 65 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 250 m³/h teljesítményű
  • Állítható teljesítmény
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • A légtisztító mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető
  • Hangasszisztenseken keresztül irányíthatjuk
  • Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Google Home
  • A beállítás egyszerű a gombok használatával
  • Érintésvezérelt panellel
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Levegőminőség-érzékelő
  • Eme Hama levegőtisztító teljesítménye 45 W
  • A minimális zajszint értéke 30 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A)
  • A kábel hossza 150 cm

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán népszerű Hama gyártótól

Egy ilyen praktikus Hama légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződések eltávolításáról gondoskodik, hanem hatékonyan tisztítja a levegőt a szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. A légtisztító készülék optimális teljesítménye az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Így nem kell aggódnunk a beállítások miatt, minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik. Természetesen a szükségleteidnek megfelelően beállítható a teljesítmény, hogy megtaláld az optimális levegőtisztítási fokozatot. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. Ha a szűrőt ellenőrizni, esetleg cserélni kell, a kijelzőn megjelenik a szűrőcsere jelző.

Légtisztító HAMA Smart fekete + 3 szűrő ...

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen praktikus Hama levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztítót kényelmesen vezérelhetjük egy mobilalkalmazással, amely lehetővé teszi a bekapcsolását vagy a kívánt tisztítási mód kiválasztását. Hangasszisztensekkel is kommunikál, tehát hanggal is vezérelhető. Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa és Google Home. Könnyedén működtethető a technikailag kevésbé jártas felhasználók által is, közvetlenül a készüléken található fizikai gombok segítségével. Az érintős kezelőpanelen mindent ellenőrizhetünk, amire szükségünk van.

Egy ilyen modern Hama légtisztító érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Egy ilyen praktikus Hama légtisztító nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

A szűrőrendszer tökéletesen felfogja az összes szennyeződést

Egy ilyen modern Hama légtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegőt kaphatunk 3 szűrővel. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő hatékonyan kiszűri a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, beleértve a kén-dioxidot. A részecskeszűrő kifejezetten arra lett megalkotva, hogy hatékonyan védje a környezetet a por, pollen, mikroorganizmusok és más szilárd szennyeződések ellen. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok tökéletes semlegesítésére alkották meg. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Ezen Hama légtisztító 250 m³/h kapacitással bír. A minimális zajszint értéke 30 dB(A), és ez az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

54,4 × 24,4 × 24,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,08 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 45 W
Légtisztító teljesítmény 250 m3/óra
Ajánlott szobaméret 65 m2
Maximális zajszint 50 dB(A)
Minimális zajszint 30 dB(A)
Kábel hosszúsága 150 cm
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Érintőpanel
Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Google Home

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrők száma 3
Szűrő típusa HEPA, Szén, Részecskeszűrő
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Szagok, Toxikus anyagok

Méret & súly

Szélesség 24,4 cm
Mélység 24,4 cm
Magasság 54,4 cm
Tömeg 4,08 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  Hama437
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  186437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15