Oldal frissítése

Hama DIT2010M Pro

4,5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama DIT2010M Pro

 

Tedd jobbá napodat kedvenc zenéd hallgatásával, melyet könnyedén és magas minőségben tehetsz meg ezzel a Hama digitális rádióval! Házi mozihoz vagy HiFi-hez is kapcsolhatod, a maximálisabb hanghatások érdekében. Bármilyen modern berendezéshez illik, hiszen ő maga is az, letisztult kialakításával. Az elején elhelyezkedő képernyő 2,8" nagyságú, felbontása pedig 320 x 240; egyszerű kezelni, hiszen szemmel tarthatsz rajta keresztül minden beállítást. Ha pedig éppen nem állsz közvetlenül a készülék mellett, biztosan élvezni fogod a mellékelt távirányítót.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi fémszerkezet
  • FM / DAB / DAB + tuner
  • Regionális csatornák digitális minőségben
  • WiFin keresztüli lejátszás
  • WEP / WPA / WPA2 (+ WPS támogatás)
  • Mobil alkalmazásokon keresztüli vezérlés
  • DLNA / UPnP támogatás
  • Ébresztő

Tökéletes minőség, jó pénzért

Mivel a készülék képes csatlakozni az internethez WiFin vagy LAN csatlakozón keresztül, bármilyen internetes rádiót hallgathatsz, mely több, mint 20.000 rádióállomást és 10.000 podcast-et jelent. Természetesen tudod vele fogni a helyi csatornákat is digitális minőségben. A rádióba összesen 30 csatorna menthető el, továbbá USB-n keresztül akár saját válogatásodat is lejátszhatod!

A készülék irányítható mobiltelefonon és tableten keresztül, felszereltségébe tartozik egy koaxiális és optikai digitális audio kimenet, egy sztereó kimenet, és egy 3,5 mm-es jack bemenet.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma 30 ×

Méret & súly

Szélesség 430 mm
Magasság 70 mm
Mélység 300 mm
Tömeg 2,81 kg
Kód:  WY272a3a
Termékszám:  54833
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15