Oldal frissítése

Hama Pocket Bluetooth hangszóró

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama Pocket Bluetooth hangszóró

Szüksége van egy kompakt, hordozható hangszóróra, ami sokféle hangforráshoz köthető? A Hama Pocket biztosan nem fog csalódást okozni. Lehetővé teszi a vezeték nélküli átvitelt megfelelő távolságból bluetooth-os kapcsolaton keresztül mobil eszközökről (okostelefon, táblagép) és PC-ről. A 3,5 mm-es szabványos bemeneten át pedig bármely hagyományos audio lejátszóhoz csatlakoztatható. A microSD kártyákról le tudja játszani az MP3 fájlokat, tehát széleskörben használható hagosító eszköz. Kicsi mérete miatt bárhová könnyedén magával viheti.

A Hama Pocket fő előnyei

  • A kék színű vezeték nélküli hangszóró támogatja az összes Bluetooth-eszközt
  • Kompatibilis OS Android, iOS és Windows rendszerekkel
  • Lehetővé teszi a lejátszás vezérlését szünet, előre és hátra gombokkal
  • Közvetlen MP3 lejátszás microSD-kártyáról a beépített kártyaolvasóval
  • Ideális kihangosító
  • Kompakt méretek

Korlátok nélküli sokoldalúság

A legnagyobb előnye kétségtelenül a hangszóró széleskörű használhtósága, kis mérete, a csatlakoztatható készülékek sokfélesége, akár vezetékes vagy vezeték nélküi zenehallgatáshoz. A Hama Pocket önálló MP3 lejátszó. Használhatja útközben, autóban, jobb, mint az okostelefon kihangosítója, vagy munkahelyén zenehallgatásra.

Kód:  WA771o5
Termékszám:  173121
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10