Oldal frissítése

Hama Pocket fekete

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hama Pocket fekete

Szükséged van egy kompakt, hordozható hangszóróra, amely széles körű audio forrást támogat? A fekete Hama Pocket biztosan nem okoz csalódást. Lehetővé teszi a vezeték nélküli zene átvitelét tisztességes távolságban a Bluetooth-kapcsolaton keresztül egy mobil eszköz (okostelefon, táblagép), vagy PC segítségével. A 3,5mm bemenet emellett kapcsolatot biztosít bármely szabványos audio playerrel. Támogatja a microSD kártyákat, amely képes lejátszani az MP3 fájlokat is, így a felszereltségénél valóban sem hiányzik. Ezen kívül a zsebben is elfér, így bárhová magával viheti.

A Hama Pocket fő előnyei

  • A vezeték nélküli hangszóró fekete kivitelben támogat minden Bluetooth-eszközt
  • Kompatibilitás: OS Android, iOS és Windows
  • Lehetővé teszi a lejátszás ellenőrzését a lejátszás, szünet, előre, vissza gonbokkal
  • Közvetlen MP3 lejátszás a beépített microSD-kártya slot segítségével
  • Kihangosított mód, ideális kihangosított hívásokra
  • Kompakt méretek

Univerzális korlátok nélkül

A hangszóró legnagyobb előnye kétségtelenül a széleskörű használata, a kis méret és a csatlakozási lehetőség - akár vezeték nélküli vagy kábellel - minden készülékhez, amely képes zenét lejátszani. Maga a Hama Pocket egy MP3 lejátszó. Ennek köszönhetően használhatod útközben, autó kihangosítóként okostelefonhoz, vagy munkája során zenei aláfestésként háttérzenéért.

Kód:  WA771o4
Termékszám:  173120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20