Oldal frissítése

Hama PC Headset HS-101

3,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama PC Headset HS-101

A Hama egy hihetetlenül könnyű fejhallgatót dobott a piacra. Alacsony tömege garancia arra, hogy egy idő után már észre sem veszed, hogy rajtad van. Az állítható fejpánt és a puha fülpárnák maximális kényelmet nyújtanak a füleidnek. Az állítható gégemikrofon hajlékony karjának hála a másik fél mindig tisztán és érthetően fog téged hallani. A HS-101 típusjelű sztereó headset ideális megoldás az alapszintű internetes kommunikációhoz. A nagy kompatibilitást a 3,5 mm-es jack csatlakozó biztosítja, amellyel a legeltérőbb elektronikus eszközökhöz csatlakoztathatod. Akkor is használhatod, amikor kedvenc dalaidat hallgatod például MP3 lejátszóról, notebookról, mobiltelefonról vagy tabletről.

Fő jellemzők

  • Anyaga: műanyag
  • Fekete színben
  • Videó- vagy telekonferencia tartására is alkalmas
  • Állítható gégemikrofon
  • Párnázott fülpárnák és állítható fejpánt a kényelmes viselésért

Az 1,7 méter hosszú vezeték gondoskodik a szükséges szabadságról. Kínálatunkból hosszabbító audió kábelt is beszerezhetsz a még nagyobb szabadságért és kényelmért.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA768a0
Termékszám:  53999
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20