Oldal frissítése

Hama neoprén tablet tok 7" fekete

4,6 39 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama neoprén tablet tok 7" fekete

Ez az univerzális zipzáras Hama tok 7"-os tabletek tárolására készült. Anyaga rendkívül tartós, vízlepergető neoprén, mely megvédi a készüléket a külső behatásoktól. A még tökéletesebb védelem érdekében egy műanyag betétet is tartalmaz, mely elnyeli az ütéseket és a kisebb esések okozta hatásokat, melyek a nap folyamán érhetik a készüléket.
A zipzárt is takaró puha bélés tökéletes védelmet nyújt a foltok, a bepiszkolódás és a karcolások ellen. A készülék számára nyújtott nagyfokú védelem mellett a letisztult, elegáns design is hozzájárul ahhoz, hogy a tok stílusos kiegészítője legyen tabletednek munkába vagy iskolába menet, vagy akár szabadidődben is. 
További információk:
Kompatibilis modellek:
7"-os tabletek
Mérete:
13 x 21 x 1,5 cm

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Gumi, Neoprén
Kód:  HM247h1a
Termékszám:  108254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15