Oldal frissítése

Hama Mirano fekete

4,5 80 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama Mirano fekete

A kompakt, vezeték nélküli Hama Mirano egér tökéletesen ergonomikus kialakítással rendelkezik. A szabályozható érzékenységű lézeres szenzor biztosítja a kurzor problémamentes irányítását. A csendes gomboknak köszönhetően lehetővé teszi a zavaró kattintások nélküli munkát. A dokumentumok és a weboldalak böngészésében nagy segítséget nyújt a 4 irányú görgető, mely a vízszintes és a függőleges görgetést is lehetővé teszi.
A vezeték nélküli vevőegység a csatlakoztatása után szinte nem is látszik ki USB portból, ha éppen nem használja, tárolhatja közvetlenül az egér belsejében is. Az egér áramellátása két darab AAA elem segítségével történik, melyek élettartama növelhető a ki- és bekapcsolás gomb használatával. Ha az elemek alacsony töltöttségi szinttel rendelkeznek, a LED dióda villogni kezd, ilyenkor szükséges kicserélni az elemeket. A Smart-Link technológia lehetővé teszi a gyors indítást. A mellékelt szoftverrel könnyen átprogramozhatja a gombokat.
Műszaki adatok:
Kompatibilitás:
MS Windows 8/ 7/ Vista/ XP
A strandard csomag tartalma:
Vezeték nélküli, lézeres Mirano egér
USB vevő
2x AAA elem
CD a szoftverrel
Használati utasítás

Kód:  MB711a
Termékszám:  53876
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15