Oldal frissítése

Hama Knallbunt 2.0 kék

4,7 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hama Knallbunt 2.0 kék

Stílusos vezeték nélküli egér fekete-kék színben. A gumírozott felszín tapintása kellemes, és az asszimetrikus kialakítás jól illeszkedik a jobb kezedbe. A hét gomb, köztük a görgő a normál funkciók mellett segítenek elérni a weboldalakat és gyorsan váltani közöttük. A legutolsó gomb segítségével az optikai érzékelő felbontását változtathatod a 2000, 1500 vagy 1000 dpi valamelyikére.

A mini USB vevőt az egérben tárolhatod, így utazás során sem fogod elveszíteni. Az egér 2,4 GHz-es rádióhullámok segítségével kommunikál akár 8 méteren belül. A Hama Knallbunt egér fejlett technológiája révén keveset fogyaszt. Működéséhez 2 AAA elem szükséges, és ha az éppen használaton kívüli egeret egy gombbal kikapcsolod, akkor az elemek is tovább tartanak majd. Az egér standby módra vált, ha egy bizonyos ideig nem használod.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,7 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12,7 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 2 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
További tulajdonságok Miniatűr szenzor

Szín

Szín Kék
Kód:  MB751d1
Termékszám:  86543
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20