Oldal frissítése

Hama Insomania VR PS4 és PS VR

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama Insomania VR PS4 és PS VR

Ez a gamer headset tökéletes választás mindenki számára, aki egy könnyű fejhallgatóra vágyik nagyszerű ár-érték aránnyal. Ez a headset elsősorban a Playstation 4-en és a Playstation VR-en történő online játékokhoz lett tervezve. Ez a headset nemcsak tiszteletreméltó módon továbbítja a füledbe a mély basszusokat, hanem maximális szintre emeli a játékélményt. A kiváló átalakítóknak köszönhetően a hangminőség kellemesen meglep majd, legyen szó zenehallgatásról, vagy épp filmnézésről.

Legfontosabb jellemzők

  • Növeli játék kényelmét
  • PS 4 és PS VR kompatibilis
  • Kiváló hangminőség
  • In-line hangerőszabályzó és a mikrofon némítás
  • Plug and play

Könnyen kezelhető

Minden alá van rendelve a könnyű kezelésnek és a tökéletes ergonómiának. A fejhallgatót közvetlenül a DUALSHOK 4 távirányítóhoz kell csatlakoztatni a 3,5 mm-es jacken keresztül. A mikrofon lehetővé teszi számodra, hogy csetelj a barátaiddal vagy a csapattársaiddal, ráadásul álltható, azaz könnyebben személyre szabhatod, ahogy a fejpántot is, így már semmi sem marad, ami a játék közbeni kényelmed útjában állna.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  WA771g5
Termékszám:  115458
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10