Oldal frissítése

Hama HE 300

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama HE 300

Ez az igazán elegáns, minőségi, kiváló ár-érték arányú fejhallgató biztosan Neked is tökéletes választás!  Az USB portján keresztül könnyen csatlakoztatható a számítógéphez, vagy egyéb lejátszó eszközhöz is. Első pillantásra is nyilvánvaló, hogy a fejhallgató legfőbb előnyét annak dizájnja jelenti. Kétség sem fér hozzá, hogy a fejhallgató még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező vásárlók számára is vonzó lesz. Amennyiben Te is a kültéri zenehallgatás rajongója vagy, akkor értékelni fogod a kompakt, összecsukható kialakítást, amely lehetővé teszi, hogy az eszközt hátizsákban, válltáskában, vagy egyéb táskában szállítsd.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi hangreprodukció
  • Stílusos kivitelezés
  • Kényelmes viselet
  • Beépített mikrofon
  • Gombok a kábelen a telefonhívások vezérléséhez
  • USB-kapcsolat Plug & Play funkcióval (semmilyen telepítést nem igényel)

Kényelmes vezérlés

A fülpárnák puha, párnázott kialakítása és a fejpánt lehetővé teszi a több órán keresztül tartó kényelmes zenehallgatást. Említésre méltó a minőségi, 2 méter hossz beépített mikrofonnal rendelkező kábel is, valamint a telefonhívások vezérlésére szolgáló gombok, amelyek révén sürgős hívásaid bárhol le tudod bonyolítani.

 
Kód:  WA768a5
Termékszám:  105519
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20