Oldal frissítése

Hama HDMI AV-VGA

4,6 60 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 7 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 7 670 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 7 350 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 7 190 Ft/db

Hama HDMI AV-VGA

 

Egy átalakító, amely lehetővé teszi a HDMI (hang + kép) jel átalakítását VGA (videó) + jack (audió)-ra. Ezért remek megoldás számítógép, tablet vagy HDMI kimenettel rendelkező lejátszók csatlakoztatására olyan megjelenítő eszközhöz (TV, monitor), ami régebbi VGA bemenettel rendelkezik. Természetesen emellett támogatja a legnépszerűbb FullHD (1920 x 1080 pixel) felbontást is.
Nagy előnye a precíz kidolgozás és a jó minőségű alapanyagok használata, amely biztosítja a hosszú élettartamot. A belső vezetékek rézből készültek, és nem hiányzik a ma már standardnak számító aranyozott csatlakozó sem. Ezen felül további árnyékolás biztosítja a zökkenőmentes működést. 
A legfontosabb előnyök:

  • További árnyékolás
  • Réz vezeték
  • Videó és audió
  • FullHD támogatása
     

Paraméterek

Használat

Típus Átalakító
Kód:  MK632j
Termékszám:  54569
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20