Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Hama EWS-3000

4,7 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama EWS-3000

A Hama EWS-3100 ébredés után azonnal mintegy aranytálcán kínál fel minden időjárási információt. A készüléknek köszönhetően mindig biztosan tudni fogja, milyen időjárásra kell készülnie, így semmilyen körülmény nem okozhat meglepetést Önnek. A berendezés egyrészt magából a fehér színű állomásból áll, letisztult, egyszerű design-nal, amelyet a nagyméretű, háttérvilágítású LCD kijelző határoz meg, míg a megegyező stílusban kivitelezett kis vezeték nélküli érzékelő az aktuális kültéri hőmérsékletet és páratartalmat megjelenítő kijelzővel egészül ki. Az egyes elemek áramellátásáról 3 x AA típusú elem (alap), illetve 2 x AAA típusú elem (érzékelő) gondoskodik.

Fő sajátosságok

  • Az összes információ jól átlátható megjelenítése
  • Adatok megjelenítése 7 nyelven
  • Letisztult és egyszerű design
  • Nagyméretű háttérvilágítású LCD kijelző
  • Áramellátás: 3 x AA / 2 x AAA típusú elem

Kicsi, de ügyes

Pontos órája DCF rádiójel-vezérléssel működik, amely lehetőséget nyújt két különböző ébresztési időpont beállítására. 12 vagy 24 órás megjelenítési formátumból választhat. A hét napjainak megnevezése a választható hét nyelv bármelyikén beállítható. A hőmérő a kinti és otthoni hőmérsékletet Celsius-fokokban vagy Fahrenheit-fokokban méri. Emellett rögzíti a legmagasabb és legalacsonyabb mért értékeket 0,1 ° C pontossággal. Az időjárás állomás megjeleníti az aktuális nap hőmérsékletének alakulási irányvonalát.

 

Paraméterek

Akkumulátor

Elem típusa AA
Elemek száma 3 db

Rendeltetés

Időjárás Aktuális
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet
Funkciók Ébresztőóra

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Asztalra
Kód:  JHA002a9g
Termékszám:  136256
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05