Oldal frissítése

HAMA Elegance 176902

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

HAMA Elegance 176902

Az idő pénz, és senki sem szereti a későn érkező embereket. A HAMA Elegance 176902 órával soha többé nem fogsz késni. A könnyen olvasható és áttekinthető számlap mind a konyhában, mind a nappaliban vagy akár az irodában is biztosítja, hogy ne veszítsd el az időérzékedet. A letisztult és elegáns megjelenés egyszerűen bármilyen belső térbe illik. Az óra a csendes működésével is lenyűgöz, így nem kell félned, hogy munka vagy pihenés közben zavarni fog a hangos ketyegés.

A HAMA Elegance 176902 óra fő jellemzői

  • Csendes működésű falióra
  • Elegáns és modern design
  • HAMA Elegance 176902 óra quartz szerkezettel
  • Analóg időkijelzés másodperces pontossággal
  • Áttekinthető fekete-fehér számlap

A pontos quartz szerkezetnek köszönhetően többé nem fogsz késni

A fekete-fehér HAMA Elegance 176902 óra fekete műanyag keretből készül, és üveg fedéllel egészítették ki. A pontosságról egy quartz szerkezet gondoskodik analóg időkijelzéssel. A fehér számlapot kontrasztos arab számok egészítik ki, amelyek távolról is könnyen olvashatók.

Minden belső térbe tökéletesen illik

A HAMA Elegance 176902 falióra átmérője 30 cm. Egy AA Mignon elemmel kell működtetni, amelyet a csomagban találsz. Tehát elég az órát felakasztani a falra, és már nézheted is a másodperces pontossággal megjelenített időt. A semleges és kontrasztos színeknek köszönhetően az óra nemcsak könnyen olvasható, hanem bármilyen háztartásba vagy irodába is remekül illik.

Paraméterek

Méret & súly

Mélység 4,5 cm
Tömeg 495 g

Szín

Szín Fekete

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Fali

Funkciók

Funkció Csendes működés

Időjelző

Időjelző Analóg

Elhelyezés

Elhelyezés Gyerekszoba
Kód:  DH979
Termékszám:  4047443355027
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20