Oldal frissítése

Hama Easy Charger Lightning

4,5 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hama Easy Charger Lightning

Gondoskodjon Apple márkájú elektronikai kedvencei áramellátásáról! A töltő biztosítja készülékei hálózati áramforráson keresztüli közvetlen áramellátását és töltését. A töltő az Apple vállalat által licenszelt termék, vagyis a tartozék forgalmazása a gyártó jóváhagyásával történik, amely garancia a lehető legkiválóbb minőségre. Az eszköz Lighting csatlakozóban végződik, amelynek köszönhetően a töltő kompatibilis Lightning interfésszel rendelkező Apple iPad, iPod és iPhone készülékekhez.

Fő sajátosságok

  • A hálózati áramforrásból történő közvetlen áramellátáshoz és töltéshez
  • Hivatalosan licenszelt tartozék (MPI)
  • A Lightning csatlakozó Apple iPad, iPod és iPhone készülékekhez
  • 100 - 240 V tápellátás, amelynek köszönhetően a töltő az egész világon használható (az adott ország aljzatának megfelelő adapterrel)

 

Kód:  HM482j4m
Termékszám:  138282
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10