Oldal frissítése

Hama DIT2010MBT

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama DIT2010MBT

Tegye élvezetessé napját, és hallgassa a legnépszerűbb zenéket ezzel a csúcsmnőségű Hama digitális rádióval! Csak csatlakoztassa a házimozi-rendszerhez, vagy más, erősítővel és hangfalakkal rendelkező HiFihez egy erősítővel, hogy a zene bezengje környezetét. Szemet gyönyörködtető fém házával és kifinomult előlapjával minden modern otthonban jól mutat. As 2,8" képátlójú, 320 x 240 pixeles felbontású színes kijelzőn, egyszerűen kezelheti a készüléket, megtalálhatja a keresett számokat az USB-n, valamint a kijelző minden szükséges információt megjelenít.

A Hama DIT2010MBT főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű fém ház
  • FM / DAB / DAB + rádió
  • Digitális minőségben fogott regionális rádióadások
  • Színes TFT információs kijelző
  • WiFi és Bluetooth streaming
  • Mobil alkalmazáson keresztüli vezérlés
  • DLNA / UPnP és a Spotify Connect támogatás
  • 2 különböző időpontra beállítható ébresztőóra (hangjelzéses vagy rádiós ébresztés)

Egy internetes rádió, amely megéri az árát

Mivel a készülék WiFin vagy LAN-on keresztül képes csatlakozni az internethet, bármilyen internetes rádiót hallgathat, valamint képes fogni több mint 20.000 rádióállomás adását és 10.000 podcastot a világ minden tájáról, mindezt számítógép nélkül! Természetesen, a hagyományos regionális állomások adását is képes fogni, digitális minőségben. Akár harminc állomást tárolhat közvetlenül a vevőegységen. Arra is van lehetőség, hogy hordozható USB adattárolót csatlakoztasson a készülékhez, és az azon található hangfájlokat játssza le. 

A készülék csatlakoztatásához koax- és optikai digitális audio kábelt, vonalkimenettel (3,5 mm jack), valamint fejhallgató kimenetet (3,6 mm jack) is használhat. Az hab a tortán, hogy készülékét egy mobiltelefonra vagy tabletre letölthető alkalmazással is vezérleheti. 

Wi-Fi streaming, Bluetooth és Multiroom

A szoftveres frissítés után elérhetővé válik a Multiroom funkció, amely segítségével bárhol élvezheti otthonában kedvenc zenéjét vagy rádióadását. A Multiroom rendszerrel egyetlen forrásról bármilyen, a hálózati lefedettségi területen belül lévő, arra kompatibilis eszközre képes átjátszani a zenét. Ezáltal vezeték nélkül játszhat le zenét mobileszközeiről Wifin vagy Bluetooth-on keresztül. 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma 30 ×

Méret & súly

Szélesség 430 mm
Magasság 70 mm
Mélység 300 mm
Tömeg 3,08 kg
Kód:  WY272n
Termékszám:  54842
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05