Oldal frissítése

Hama Képernyőtisztító hab + törlőkendő, 200 ml

3 190 Ft

Hama Képernyőtisztító hab + törlőkendő, 200 ml

A Hama tisztítóhab kifejezetten lapos LCD, LED, OLED és TFT képernyők érzékeny felületeinek tisztítására készült. Alkalmas laptopok tisztítására és ezen kívültabletek, mobiltelefonok, elektronikus olvasók, szkennerek, fénymásolók és egyéb műanyagok, üveg és fém felületek tisztán tartására is használható. Hatékonyan távolítja el a port, szennyeződést és zsírt. Antisztatikus hatású adalékokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a por gyors visszarakódását. Másrészt nem tartalmaz agresszív tisztító összetevőket, például alkoholt, butilglikolt és metanolt.

Hama képernyőtisztító hab 200 ml, ruhával, otthoni és irodai használatra

A Hama 200 ml-es képernyőtisztító hab tisztítókendővel, otthoni és irodai használatra legfontosabb jellemzői

  • Tisztítóhab lapos LCD, LED, OLED és TFT képernyők érzékeny felületeinek tisztítására
  • Laptopok tisztítására is alkalmas, ezen kívültabletek, mobiltelefonok, elektronikus olvasók, szkennerek, fénymásolók és egyéb műanyagok, üveg és fém felületek tisztán tartására is
  • Hatékonyan távolítja el a port, szennyeződést és zsírt
  • A Hama tisztítóhab antisztatikus hatású adalékokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a por gyors újralerakódását
  • A készlet tartalmaz egy kiváló minőségű és rendkívül nedvszívó mikroszálas kendőt is
  • Pontosan tisztítja a felületeket anélkül, hogy szösz vagy szálak maradnának utána

A Hama tisztítóhab és kendő pontosan tisztítja a felületeket

A készlet tartalmaz egy kiváló minőségű és rendkívül nedvszívó mikroszálas kendőt is, amely 80% poliészterből és 20% poliamidból készült. Pontosan tisztítja a felületeket anélkül, hogy szöszöket vagy szálakat hagyna hátra. Mosható kézzel vagy mosógépben. A Hama tisztítóhab és kendő használatával nemcsak a TV képernyőjét tisztíthatod meg tökéletesen.

Hama képernyőtisztító hab 200 ml, ruhával, otthoni és irodai használatra

Térfogata:
200 ml

Használat:
Vidd fel a tisztítóhabot egy kendőre. Ne vidd fel a habot közvetlenül a készülékre, mert a habból a folyadék bejuthat a készülékbe és károsíthatja azt. Ne gyakorolj túl nagy nyomást a felületre, nehogy megkarcolják a porrészecskék megtisztított felületet. Egy kendővel vidd fel a habot a tisztítani kívánt felületre, majd a kendő száraz részével töröld szárazra a felületet. Ez az eljárás biztosítja, hogy a szennyeződés először feloldódjon, majd a termékkel együtt egy ruhával le lehessen törölni.

Összetétel

Voda, Propan, Butan, Isobutan, Nátrium-N-lauroil-szarkozinát, Amin, kókuszdió alkildimetil, N-oxidok
Kód:  HM151e10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  221096
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20