Oldal frissítése

Hama Bluetooth audio receiver NFC-vel

3,6 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hama Bluetooth audio receiver NFC-vel

Élvezd kedvenc zenédet fölösleges aggodalmak nélkül! A praktikus Hama Bluetooth-adapternek köszönhetően a zenehallgatás kényelmesebb lesz, mint valaha. Egyszerűen csatlakoztasd az adaptert az erősítő vagy a hangszóró hangbemenetéhez, és már hallgathatod is a zeneszámokat a telefonodról egy gyors Bluetooth kapcsolat segítségével! Vezeték- nélkül, hatékonyan és a legkényelmesebben. Az NFC-kompatibilis készülékek esetében elég csatlakoztatni őket az adapterhez. A Hama Bluetooth Audio Receiver tökéletes kiegészítő eszközöd lesz, amelybe kétségtelenül bele fogsz szeretni. Tápellátása az akkumulátorral vagy a mellékelt USB kábellel történhet.

A Hama Bluetooth audio reciever (vevőegység) főbb jellemzői

  • Az adapter segítségével gyorsan átviheted zenéidet a mobileszközödről
  • A Bluetooth 4.0 segítségével vezeték nélkül is elérhető
  • Hama adapterenként legfeljebb 12 órás folyamatos használat lehetséges
  • Nagyon praktikus és kompakt méretek
  • Kiváló hatótávolságú és könnyen lefedi az egész szobát

A Hama adapter kényelmesen elérhető

A Hama Bluetooth Audio Receiver vevő egy 10 méteres, vezeték-nélküli hatótávolsággal büszkélkedik. Kétségtelenül lefedi az egész szobádat, és a Bluetooth 4.0 + EDR kapcsolat mindig pontos és nagyon gyors lesz. A készülék fel van szerelve egy 12 órás üzemelést bíró akkumulátorral. Készenléti állapotban azonban akár a hihetetlen 230 órát is elérheti feltöltés nélkül. A kompakt méretek az adaptert nagyon praktikussá teszik, így utazásaid során is magaddal viheted.

Kód:  HM515c3
Termékszám:  53187
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10