Oldal frissítése

Hama Bluetooth audio adóvevő 2v1

4,4 19 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hama Bluetooth audio adóvevő 2v1

Élvezd kedvenc zenéidet felesleges aggodalmak nélkül. A praktikus, fekete Bluetooth Hama 2in1 adó-vevő használatával a zenehallgatás kényelmesebbé válik, mint valaha. Egyszerűen csak csatlakoztasd az adaptert az erősítő vagy a hangszóró hangbemenetéhez, majd a gyors Bluetooth-kapcsolattal lejátszhatod a készüléken tárolt dalokat. Vezeték nélkül, hatékonyan és mindenekelőtt kényelmesen. Lehetővé teszi, hogy zenét hallgass bármely analóg kimenettel (PC, TV, MP3, stb.) rendelkező hangeszközről, és egyszerre két eszközt csatlakoztass az adó üzemmódba. Összesen 8 eszközt lehet párosítani a vevő módban és 4-et az adó üzemmódban. Ennek az adapternek a működési ideje legfeljebb 9 óra, és egy klasszikus micro USB-csatlakozón keresztül tölthető fel. Ez a 2-in-1 Hama Bluetooth audio adó-vevő lesz a tökéletes tartozék, amit biztosan szeretni fogsz.

A Bluetooth adapter 2in1-es fekete adóvevő fő előnyei

  • Az adapter gyors zenei átvitelt tesz lehetővé bármely analóg kimenettel rendelkező audio kimeneti eszközről
  • Bluetooth 4.1 vezeték nélkül technológiával
  • Összesen legfeljebb 8 készülék lehet párosítva a vevő módban és 4 az adó üzemmódban
  • Legfeljebb 9 óra folyamatos használat és töltés egy klasszikus mikro USB csatlakozón keresztül
  • Nagyon praktikus és kompakt méret
  • Kiváló hatótávolságú és könnyen lefedi az egész szobát

A Hama adapter kényelmesen elérhető

A fekete Hama Bluetooth hangvevő akár 10 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal büszkélkedhet. Kétségtelenül lefedi az egész szobát, és a Bluetooth 4.1 csatlakozásnak köszönhetően az átvitel mindig pontos és nagyon gyors. A készülék legfeljebb 9 óráig működik az akkumulátorral. A kompakt méretek miatt nagyon praktikus, és utazás közben is remek társ lesz.


Paraméterek

Használat

Használat Külső

Csatlakozás

A vezérlő csatlakozása a PC-hez Nem meghatározott
Vezérlő ki -és bemenetek Bluetooth 4.0

Tartomány

Hatótáv 10 m
Kód:  HM515c4
Termékszám:  137473
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10