Oldal frissítése

Hama All in One

4,6 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hama All in One

A Hama All in One kompakt külső kártyaolvasó képes beolvasni és adatot írni a legtöbb ismert kártyára, mint például az SD/SDHC/SDXC, microSD/microSDHC/microSDXC, MMC/MMC Plus/MMC 4.0, MS/MS Duo/MS PRO Duo/MS PRO-HG, CompactFlash I & II, xD karty, MS Micro (M2) modellekre. A Hama All in One olvasó lehetővé teszi az akár 480 Mb/s-os, gyors adatátvitelt. A csatlakozás nagyon egyszerű az USB 2.0 A segítségével, mellyel a Hama All in One kártyaolvasót a notebookhoz vagy számítógéphez csatlakoztathatjuk. A csatlakozásra a LED jelző figyelmeztet. Alapvető tulajdonsága még a visszafelé kompatibilitás az USB 1.1 csatlakozással. A Hama All in One kártyaolvasó Windows 10/8/7/Vista/XP és Mac OS 10.x rendszerekkel kompatibilis. Helyezd át kényelmesen az adataidat a memóriakártyákról ezzel a nagyszerű kártyaolvasóval, melyet a Hama vállalat készített.

A Hama All in One kártyaolvasó legfőbb tulajdonságai

  • A Hama All in One kártyaolvasó gyors adatátvitelt biztosít
  • Az eszköz USB 2.0 technológiával csatlakoztatható
  • A Hama All in One kártyaolvasó LED fénnyel is ellátott
  • Méretei: 76 × 52 × 16 mm 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 9,9 cm
Magasság 1,6 cm
Mélység 5,8 cm
Tömeg 54 g

Típus és csatlakozás

Típus Külső
Érzékelőfelület USB 2.0

Memóriakártya támogatás

Memóriakártya típusa micro SDHC, SDHC, micro SDXC, SDXC, Compact Flash, SD, micro SD, memóriakártya, Memory Stick Micro, XD

Slotok száma

Slotok száma 6 ×
Kód:  HM511a3
Termékszám:  49016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20