Oldal frissítése

HAMA AG-340 186388

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HAMA AG-340 186388

Az idő pénz, és senki sem szeret elkésni. A HAMA AG-340 186388 órával mindig pontos lehetsz. A könnyen áttekinthető és jól elrendezett számlap lehetővé teszi, hogy kövesd az időt akár a konyhában, a nappaliban vagy az irodában. A tiszta és elegáns megjelenése illik bármilyen belső térbe. Az óra a csendes működésével is lenyűgöz, így nem kell aggódnod, hogy a hangos ketyegés zavar munka vagy pihenés közben.

A HAMA AG-340 186388 legfontosabb jellemzői

  • Csendes falióra, amely méri a hőmérsékletet és a páratartalmat
  • Elegáns és modern design
  • HAMA AG-340 186388 óra rádióvezérléssel, kvarcmozgással
  • Analóg időkijelző másodperc pontossággal
  • Áttekinthető fekete-fehér óralap

A precíziós kvarcmozgásnak köszönhetően nem késik

HAMA AG-340 186388 óra ezüst színű műanyag vázból készült, amelyet üvegborítás egészít ki. A kvarcmozgás az analóg időkijelzővel biztosítja a pontosságot. A fehér számlap távolról is könnyen látható kontrasztos arab számokat kapott. Az idő mellett ez az óra tökéletes információkat nyújt a hőmérsékletről és a páratartalomról.

Tökéletesen illik bármilyen belső térbe

A HAMA AG-340 186388 falióra átmérője 30 cm, és DCF rádiójel vezérli, amelynek köszönhetően az órát mindig automatikusan beállítják a világ legpontosabb órájához. Egy AA Mignon elemmel működik, ezt a dobozban megtalálhatod. Csak tedd fel az órát, és nézd meg a megjelenített másodperc pontosságú időt. A semleges és kontrasztos színeknek köszönhetően nemcsak könnyen olvasható a számlap, hanem bármilyen otthoni vagy irodai használatra is ideális.


Paraméterek

Méret & súly

Mélység 5,3 cm
Tömeg 850 g

Szín

Szín Ezüst

Tápellátás

Tápellátás Elemes
Elem típusa Ceruza (AA)
Elemek száma 1

Anyag

Anyag Fém

Típus

Típus Fali

Funkciók

Funkció Rádiós vezérlés

Időjelző

Időjelző Analóg

Elhelyezés

Elhelyezés Gyerekszoba
Kód:  DH966
Termékszám:  4047443419910
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10