Oldal frissítése

Hama - USA / magyar konnektor átalakító, 3-pólusú

5 10 értékelés
3 090 Ft

Hama - USA / magyar konnektor átalakító, 3-pólusú

Ha az ember nyaralásra adja a fejét, vagy üzleti útra készül, rengeteg szükséges holmit kell csomagolnia. A Hama hárompólusú, USA konnektor átalakító utazó adaptere remekül fog jönni, ha szeretne ellátogatni az "Új világba". Az eszköz lehetővé teszi európai dugós készülékek csatlakoztatását amerikai aljzatba. Egész pontosan B típusú aljzatokhoz (USA, Kanada, Közép- és Dél-Amerika, Japán, Taiwan, Fülöp-szigetek, Szaúd-Arábia, stb.) alkalmas, valamint C típusú (kétpólusú, lapos), F típusú (német Schuko), továbbá E/F típusú (európai unischuko, amely Magyarországon is elterjedt) dugókhoz. Azonban nem kompatibilis a régebbi, E típusú, oldalsó érintkezők nélküli dugókkal.

Megjegyzés: ez az védőérintkezős adapter nem feszültség- és frekvenciaváltó. Használata kizárólag száraz helyen ajánlott, és nem kombinálható más adapterekkel. Ha Japánba készül, gyakran találkozhat kétpólusú aljzatokkal. Ez esetben az adapter védőérintkezők nélküli (A típus) használata szükséges.

 

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa B
Ország USA, Kanada, Kuba, Japán

Tartalék aljzat

Aljzat típusa F
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kanári-szigetek, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Portugal, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajina
Kód:  HM440c3b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  108880
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15