Oldal frissítése

ASUS hálózati eszközök

Asus hálózati elemek

Asus hálózati elemek: stabil kapcsolat bárhol

A tajvani Asus vállalat kiemelkedő számítógépes komponens és elektronika gyártó. Sok egyéb ágazata mellett megbízható hálózati eszközök készítésével is foglalkozik. Csúcsminőségű ADSL és VDSL modemjei hatékonyan állnak ellen azoknak a DDoS támadásoknak, melyek nagy adatmennyiséggel elárasztva próbálják blokkolni a szervereket. Az Asus Wi-Fi routerei a 2,4 és 5 GHz-es tartományokban dolgoznak, így stabil és gyors vezeték nélküli hálózattal fedik le otthonunkat, irodánkat.

Asus Wi-Fi router

Nagyteljesítményű Asus Wi-Fi routerek

Az Asus Wi-Fi routerei a lakások, házak, irodák gyors vezeték nélküli hálózattal lefedésére valóak. Számos átvitel szabványt támogatnak, köztük a modern IEEE 802.11ac-t, ami gond nélkül megoldja egyidejűleg akár több 4K felbontású video streamelését, sebességben és késleltetési időben is felveszi a versenyt a vezetékes megoldásokkal. A Dual-Band technológia révén az Asus Wi-Fi routerei a 2,5 és 5 GHz-es frekvenciatartományt is kihasználják. A hatótávolság egyszerűen növelhető Wi-Fi erősítők segítségével, amelyek a Roaming Assist megoldás révén automatikusan átadják egymás között a kapcsolatot.

Biztonságos Asus ADSL és VDSL modemek

Az Asus ADSL és VDSL modemjeivel ADLS+2/VDLS telefonvonalon vagy Ethernet hálózaton keresztül kapcsolódhatunk az internetre, és nem hiányzik a tartalék 3G/LTE mobil hálózati összeköttetés sem. Az Asus modemjei Wi-Fi routerként is működnek, VPN támogatásuk révén egyszerűen rákapcsolódhatunk velük biztosított otthoni vagy vállalati hálózatra, internetre. A modem beállítására és konfigurálására az intuitív ASUSWRT felület szolgál, amiben megtalálható minden szükséges eszköz a monitorozáshoz, diagnosztikához és a hálózat üzemeltetéséhez.

Asus ADSL modem
Asus hálózati adapterek

Megbízható Asus hálózati adapterek

Az Asus PCI vagy USB csatolós Wi-Fi hálózati adapterei révén asztali számítógépedet egyszerűen, kábelezés nélkül csatlakoztathatod a routerhez. A Dual-band technológiának köszönhetően nem csak a rendszerint zsúfolt és lassú 2,4 GHz-es frekvenciatartományban működnek, hanem a kevésbé zsúfolt, jellemzően gyorsabb 5 GHz-esben is. Támogatják a modern IEEE 802.11ac szabványt, ami 867 Mbps-os, vagy még magasabb elvi átviteli sebességre képes, teljesítménye vetekszik a vezetékes hálózatokéval. Az AiRdar technológia a stabil kapcsolat érdekében önállóan állítja be a jelintenzitást.

Paraméterek módosítása
68 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10