Oldal frissítése

Wahl hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Wahl vágógépek

WAHL hajvágók: több mint tökéletes vágás

Az eredetileg amerikai márka, a WAHL a magyar piacra kultikus haj-, szakáll- és egész testszőrzet-vágó gépeket hoz. 1919-et írtunk, amikor Leo Wahl, akkor még diákként, elhozta a világnak az első elektromos hajvágót. Leo Wahl először fodrászüzleteknek kezdte el értékesíteni találmányát, majd a fodrászüzletek világában szerzett ismereteit felhasználva bevezetett egy otthoni használatra szánt termékcsaládot. Első találmánya óta több mint 100 szabadalmat adott át a világnak, és családja a mai napig folytatja örökségét. Így akár nálad otthon is elérhetők lehetnek már ennek a legendás márkának a trimmerei.

Wahl hajvágógépek

A tökéletes frizura egy karnyújtásnyira a WAHL Clippers hajvágó segítségével

A WAHL hajvágók kiemelkednek kivételes teljesítményükkel, első osztályú kivitelezésükkel és precíziós pengéikkel. Ez egy valóban hatékony eszköznek számít, amely minden hajtípussal könnyedén megbirkózik. Ha saját frizurát szeretnél készíteni, vagy csak a fodrászlátogatások között szeretnéd esetleg felújítani a frizurád, a WAHL hajvágógépekkel ezt otthonról is könnyedén megteheted.

Lendülj formába: WAHL Trimmers szakállvágó

A WAHL szakállvágó gépek ugyanolyan jó minőségűek, mint a hajvágógépek. Az erős motornak és a precíziós pengéknek köszönhetően könnyedén és profi sebességgel nyírja a szakállat. Bármilyen szakálltípussal megbirkózik anélkül, hogy megsértené a bőrt.

Wahl szakállvágók
Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők Wahl

WAHL Multigroomers univerzális trimmelők

A WAHL multifunkciós haj- és szakállvágók illetve trimmelők a teljes testápoláshoz kínálnak különféle készleteket. A cserélhető fejeknek köszönhetően nemcsak a szakállakkal, hanem a test bármely pontján található hajakkal vagy szőrszálakkal is könnyedén megbírkóznak. Az erős motor és a precíziós penge kiváló eredményeket garantál. Útközben vagy az edzőteremben is nagyszerű megoldást jelentenek.

WAHL Pet Clippers trimmelők a házi kiskedvencek számára

A WAHL-nak sikerült átültetnie a fodrászatok világából szerzett tapasztalatait a háziállatok gondozására is. A nagy teljesítményű motor és a precíziós fogazással ellátott prémium minőségű pengék bármilyen szőrzettel- és szőrtípussal megbirkóznak. Kényeztesd háziállataidat Te is a legjobbal.

Wahl trimmerek kiskedvenceknek
    Paraméterek módosítása
    31 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20