Oldal frissítése

Rowenta hajsütővasak és hajgöndörítők

Kulmák Rowenta

Rowenta hajsütővasak

A Rowenta hajsütővasak általában minőségükről, funkcionalitásukról és a hajhoz való gyengédségükről híresek. A Rowenta már több, mint 100 éve a német hajápolási eszközök tradicionális és rendkívül népszerű márkája. Fő termékeinek egyike, amelyben tükröződik a Rowenta sokéves tapasztalata, a hajsütővas. A Rowenta kínálatában klasszikus, kónikus, professzionális és automatikus hajsütővasakkal is találkozhatsz.

Klasszikus Rowenta hajsütővasak

Klasszikus Rowenta hajsütővasak

A Rowenta klasszikus hajsütővasai csipesszel vannak ellátva, amely a haj megfelelő felcsavarásáért felel. A végeredmény pedig csodás, loknis haj. A Rowenta sütővasak a különböző méretű hullámok érdekében különböző átmérővel rendelkeznek, speciális, keratinnal és turmalinnal gazdagított felületük pedig természetesen ionizáló hatást fejt ki. A személyre szabott formázást a kívánt hőmérséklet beállítása teszi lehetővé.

Kónikus Rowenta hajsütővasak

A kónikus Rowenta hajsütővasakat elkeskenyedő átmérő jellemzi, amelynek köszönhetően természetes megjelenésű hullámokat érhetsz el. Ahogy a klasszikus sütővasak esetében, a hőmérséklet itt is választható. A Rowenta kónikus hajsütővasainak felületét általában keratinnal és turmalinnal dúsítják, hogy ezáltal csökkenthessék a nem kívánt statikus elektromosság mértékét. A készülék fontos tartozéka a biztonságos kezelést biztosító védőkesztyű.

Kónikus Rowenta hajsütővasak
Automata Rowenta hajsütővasak

Automata Rowenta hajsütővasak

Az automata, vagy hajgöndörítőként is ismert Rowenta hajsütővasak egyszerű formázást tesznek lehetővé. Speciális vezető rovátkával rendelkeznek, amely optimális elcsavarodást biztosít a hajtincsek számára. A fodrászok által készítetthez hasonló, természetes hullámok érdekében a Rowenta hajgöndörítő automatikusan csavarja fel a hajat. A kényelmes és biztonságos használatról egy hangjelzéssel ellátott időzítő gondoskodik. A Premium Care termékvonal So Curls hajgöndörítőjét keratinnal és argánolajjal egészítették ki, amely az intenzív ionizátorral együttműködve tökéletes ragyogást és hidratálást nyújt a haj károsodásmentes formázásához.

Professzionális Rowenta hajsütővasak

A Rowenta Ultimate Experience Air Care hajsütővasát egy teljesen új göndörítő élmény érdekében tervezték: a maximális kényelem érdekében kialakított, szokatlan L alak és a gyengéd légáramot biztosító Fresh Flow technológia teljes körű védelmet nyújt a haj számára. Az Ultimate Experience hajgöndörítő egyik kellemes előnye a praktikus Smart Memory funkció, amely eltárolja a legutóbb beállított hőmérsékletet.

Professzionális Rowenta hajsütővasak
Háromágú hajsütővasak és multistyler Rowenta

Háromágú hajsütővasak és multistyler Rowenta

A Rowenta multifunkcionális hajformázó eszközeivel minden alkalomra frizurát készíthetsz magadnak. A Rowenta Multistyler Waves Addict háromágú hajsütővas hullámosítja a hajadat, és a 4 hullámméret-beállítással bolyhos fürtöket vagy lágy hullámokat készíthetsz. A Rowenta Infinite Looks Multistyler egyben több eszközt is tartalmaz. A rengeteg tartozéknak köszönhetően vasalhatsz, kreppelhetsz, göndöríthetsz, vagy volumenes hullámokat hozhatsz létre.

Paraméterek módosítása
12 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15