Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rowenta hajvágók, szakállvágók, trimmelők

Rowenta szakállvágó

Rowenta haj- és szakállvágók, trimmelők

A Rowenta márka forradalmi haj- és szakállvágókkal érkezik, amelyek segítenek világosan kifejezni, hogyan érzed magad és ki vagy. Az egyszerűség, a gyorsaság és a pontosság lehetővé teszi a mindennapos tökéletes formázást a Rowenta haj- és szakállvágóival. Válassz a Rowenta ultragyors trimmerei közül - elégedett leszel az eredménnyel. Mindegy, hogy az egyszerűségre és maximális kényelemre, vagy pontosságra és egyben játékosságra fogadsz... Az Xpert haj- és szakállvágót minden férfi értékelni fogja, aki sikeres akar lenni, mindig a legjobbat szeretné nyújtani munka közben, és egyszerűen csak a legjobbal elégszik meg. Imádod a luxus és a minőség kombinációját, és a legnagyobb biztos pontja az erős önbizalom? A Style sorozat haj- és szakállvágói minden férfinak megfelelnek, aki gondoskodik az egészségéről és a testéről - ha formában vagy, akkor mindenre képes vagy. Még arra is, ami lehetetlennek tűnik. "Tudom, mit akarok" - ez a mottód? Ha igen, az Easy sorozat trimmerjei a megfelelőek számodra. Felismered az időtlen klasszikusokat; egyszerű, intelligens problémamegoldásra van szükséged, és közel áll hozzáad a gondatlan elegancia... Válassz a Rowenta haj- és szakállvágók széles választékából. Rowenta nyírógépek új sorozata minden férfi egyedi stílusához.

Paraméterek módosítása
16 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05