Oldal frissítése

Rowenta hajformázók

Rowenta hajformázók

Rowenta hajformázók

Szeretnél időt spórolni a dús hatású frizurák elkészítése során, és ezzel egyidejűleg szeretnél tenni valamit a hajadért? Tedd próbára a legprofibb hajformázó szakértőtől, a német Rowentától származó hajformázó készülékeket, amelyek piacvezető eszközök. Egy testben egyesítik a hajszárítót és a körkefét. A keratinnal és argánolajjal ellátott speciális tápláló felületnek, a természetes sörtéknek és a kettős ionizáló hatásnak köszönhetően a hajad a Rowenta hajformázó segítségével felülmúlhatatlan fényt és puhaságot nyer. A Rowenta hajformázó segítségével egy pillanat alatt olyan professzionális frizurát készíthetsz, akár egy fodrász. A Rowenta hajformázót félhosszú és hosszú hajhoz ajánljuk.

Rowenta rotációs hajformázók

Rowenta rotációs hajformázók

A Rowenta rotációs hajformázók az igényeid szerint automatikusan forgatják a hajformázó fejét egyik vagy másik oldalra. Ez megkönnyíti a frizura nagy hullámokba történő rendezését, a hajvégek becsavarását az élénk megjelenés érdekében, kisimítja a hajat és megakadályozza a kócolódást. Az új modellek keskenyebb testtel és nagyobb forgató gombokkal rendelkeznek, így kisebb kézzel is kényelmesen használhatóak. A Rowenta gondolt a hajformázók hosszabb élettartamára is. Ebből adódóan védőkeretekkel és levehető hátsó rácsokkal ellátottak a könnyebb tisztítás érdekében. Az egyes kefék cserélhető, különböző átmérőjű fejekkel rendelkeznek - a nagyobb átmérő hosszabb hajhoz, a kisebb átmérő pedig félhosszú hajhoz, frurfru formázásához és az arc körüli hajtincsekhez ideális. A Rowenta Premium Care hajformázó természetes sörtékkel, kasmír keratinnal és argán olajjal ellátott ápoló felülettel támogatja a haj egészséges fényét. A Rowenta Ultimate Experience hajformázó integrált iontechnológiája eltávolítja a statikus elektromosságot és hatékonyan megakadályozza a haj kócolódását, aminek köszönhetően a formázás sokkal könnyebb, ráadásul a haj ragyogó fénnyel gazdagodik.

Rowenta statikus hajformázók

A Rowenta statikus hajformázók az igényeidnek megfelelő gyors eredményt és a stílusos frizurák széles választékát hozzák el neked. A Rowenta for Elite sorozat forrólevegős hajformázó 3 cserélhető fejének köszönhetően könnyedén elérheted a kívánt frizurát. A keratinnal és turmalinnal ellátott hajformázó felület ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak és véd a kócolódás kialakulása ellen. A hajformázó körkeféje felcsavar és dúsít, a vasalófej kisimítja a hajat, anélkül, hogy az elveszítené a dús hatását, a diffúzor pedig szárít és formáz. Használd ki az egyidejű szárítást és formázást a Rowenta statikus hajformázó segítségével, amellyel időt takaríthatsz meg.

Rowenta statikus hajformázók
Paraméterek módosítása
19 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05