Oldal frissítése

HAIR MAJESTY HM-1016

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HAIR MAJESTY HM-1016

A praktikus szakáll vagy szőrzet trimmelő hasznos eszköze lehet azoknak, akik otthon, maguk szeretnének a borbélyok és fodrászok munkájához hasonló eredményeket elérni. A egyszerűen használható gép jól illeszkedik a kézbe. A kényelmes borotválkozást akkumulátorok biztosítják, így a kábelek sehol sem fogják akadályozni. Töltésenként akár 40 percnyi folyamatos működést tesz lehetővé. Azonos elgondolásból fakadóan, egyszerű kialakítással és nagyon könnyű, intuitív kezeléssel is rendelkezik. 

Legfontosabb jellemzők

  • Akkumulátoros működés
  • Ergonomikus kialakítás
  • Praktikus fésű tartozékok
  • Az alkatrészek tisztítására szolgáló eszközök
  • Működési jelzőfények

Különböző használati lehetőségek

Számos bővítménnyel és funkcióval rendelkezik, amelyek széleskörű felhasználási lehetőséget kínálnak. A készlet tartalmaz egy pár praktikus fésű tartozékot, 3 és 24 mm közötti, valamint 14 és 35 mm közötti tartományban. A frizura elkészítésekor bizonyára elnyeri tetszését a hajvágó funkció. A gép karbantartása rendkívül egyszerű, a szükséges olaj és a tisztítókefe a csomag része.

 
Kód:  EAD2292c
Termékszám:  HM-1016

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10