Oldal frissítése

Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színben

Olyan hatékonyan védelmet szeretnél biztosítani a tabletednek, amely maximális védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, miközben a tablet használatát egyáltalán nem korlátozza? Akkor a Belkin Folio Trifold Traditional 10" fekete színű tablet tokot pont Neked találták ki! Lenyűgözően részletgazdag és kifinomult design jellemzi - a puha belső bélés védi a kijelzőt, a masszív külső réteg strapabíró, emellett a tok állványként is használható. Ez az opciója teszi lehetővé hogy akár egyetlen mozdulattal megváltoztasd a tablet tok helyzetét, hogy az megfeleljen a filmnézéshez, a fotózáshoz és az e-mail írásához is. Továbbá, a rendkívül vékony kialakításnak köszönhetően csupán elenyésző mértékben növeli a tablet súlyát vagy méretét. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, rendkívül könnyű anyag
  • A kamera teljes mértékben használható a tok eltávolítása nélkül 
  • Tökéletes szöget biztosít a videók és filmek nézéséhez
  • Két lehetséges tokbeállítás a tablet képernyőjéhez
  • Kompatibilis a Galaxy Tab 10", a Galaxy Tab S2 10", az iPad Air & iPad Air 2 tabletekkel
  • Szín: fekete

 

Lenyűgöző funkciók 

  • Tökéletesen illeszkedik, miközben megfelelő védelmet biztosít - Integrált X-Frame kivitelezése lágy gumi pántokkal rögzíti a tokot a tablet sarkain, amelyek tökéletesen követik a tablet formáját. Így finoman, de határozottan tartja a tabletet.
  • Magas minőségű kivitelezés és anyagok - a tok tartós, mégis nagyon könnyű, rendkívül puha tapintású anyagból készült. Úgy került kialakításra, hogy tökéletes pontossággal illeszkedjen a tabletre, a bársonyos belső bélés pedig garantáltan védi majd a kijelzőt.
  • A tökéletes szög a filmnézéshez - a Belkin Folio Trifold Traditional tablet tokkal a filmek és videók megtekintése ennél nagyszerűbb élmény nem is lehetne. Csak használd a tok felső részén a hármas kihajtható tulajdonságát, így a tablet a lehető legjobb szögben helyezkedik majd el.
  • Nagyszerű beállítás az íráshoz  - a tokot beállíthatod egy kisebb, ergonomikus szögben is, amely az érintőképernyőn történő gépelés közben keletkező stressz csökkentésével kedvez a csuklónak.
  • Teljes mértékben kihasználható kamera - a Belkin Folio Trifold Traditional tablet tok célja az volt, hogy a tablet összes funkcióját ki tudja használni a tulajdonosa, beleértve a tablet kameráját is. A speciális szárny lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül készíts fotókat vagy videókat a tableteddel.
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  BE331j81q4
Termékszám:  F7P356BTC00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15