Oldal frissítése

HAAS: Tablet iPad 32 GB WiFi Space Grey 2017 - 3 év

4,9 114 értékelés
Kiegészítők a termékhez

HAAS: Tablet iPad 32 GB WiFi Space Grey 2017 - 3 év

Az új iPad képes kezelni mindent.

Az iPad tökéletesen tökéletes tabletta, amely megmutatja Önnek a modern eszköz nagyszerűségét, nagy Retina kijelzővel. Várhat minden ismert technológiát a forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelő, az erőteljes A9 chip és az iSight-tökéletes kamera élvonalában. A tartós alumínium test több színmintát kínál, és a maximális vastagsága 7,5 mm.

Nový iPad
Nový iPad

64 bites A9 processzor.

A teljesítmény észrevehető növekedése az A9 processzor munkája. Ez a 64 bites modell minden alkalmazást és játékot keverget. Az akkumulátor legfeljebb 10 óráig tarthat.

Čip A8X
Čip A8X

Touch ID. Biztonság az egyetlen ilyen jellegű kialakítással - ujjlenyomat.

Az iPads több generációjának forradalmi ujjlenyomat-olvasója van. A Touch ID segítségével köszönhetően feloldhatja iPad-jét, és biztonságos alkalmazásokban jelentkezhet be ujjlenyomatával. Az iTunes, az iBooks Story és az App Story vásárlásait is jóváhagyhatja - jelszó vagy fizetési adatok megadása nélkül.

Touch ID
Touch ID

Több millió alkalmazás.

Az App Store lenyűgöző számú nagyszerű alkalmazással teszi a fejlesztőket a legnagyobb figyelem középpontjába. Az iPad számos olyan alkalmazással is rendelkezik, amelyekre régóta használják - például a Microsoft Office csomagot. Garantáljuk, hogy mindenki felveszi alkalmazásait. Tehát, hogy érdekel a fotózás, a játékok, az utazás vagy a személyes pénzügyek, akkor biztosan megtalálja az egyik, hogy te is jobban.

Aplikace
Aplikace

Gyorsabb vezeték nélküli.

A kapcsolat megtartása soha nem volt olyan egyszerű és gyors, mint az iPad. A WiFi 802.11ac és MIMO technológiája több mint kétszer olyan gyors, mint a WiFi az előző generációs iPad Airen. Így a tartalom gyorsabban böngészhet, streamelhet és streamelhet, mint valaha. A WiFi + Cellular modell gyorsabb hálózatokat és még több hálózatot támogat világszerte, így több helyre is csatlakozhat.

Rychlejší bezdrát
Rychlejší bezdrát

A fényképek nagy képminőséget is képesek lőni.

Az új 8MP iSight fényképezőgép fejlett optikával, jobb érzékelővel és erőteljesebb videojelfeldolgozóval rendelkezik, amely hihetetlenül részletgazdag 1080p képeket és videókat rögzít. Magas felbontású, időeltolódásos és lassított felvételeket is készíthet. A videohívások és a selfie-k még jobbak a FaceTime HD-nál, mint korábban, különösen alacsony fényviszonyok mellett. A retina kijelző nem csak egy nagyszerű kereső, de az iPad is kiváló eszköz a fotók és videók készítéséhez, szerkesztéséhez és megosztásához. És rengeteg alkalmazás van, amelyek beépített kamerákat használnak a golf swing elemzéséhez, a nappaliban mozgó virtuális bútorok, vagy a dokumentumok és bélyegek beolvasása és tárolása során.

Dvě parádní kamery
Dvě parádní kamery

Az iCloud egyszerre biztosítja a kényelmet és a biztonságot.

A fényképeket, videókat és egyéb fájlokat közvetlenül az iPaden mentheti. Vagy tárolhatja azokat iCloud-ban és biztonságosan hozzáférhessen bárhonnan. Természetesen tárolhatja és kezelheti őket más operátorok alkalmazásaiban is, például Dropbox vagy Google Drive. És egyszerűen csak érintse meg a dokumentumokat és fájlokat az AirDrop felett a közeli emberekhez. Korrekció nélkül.

iCloud
iCloud

Biztonságos operációs rendszer.

Az új iPad jelenleg csúcstechnológiájú iOS 10 mobil operációs rendszereket használ. Mivel az iOS olyan biztonsággal foglalkozik, a legtöbb mobil malware a világon más platformokon végződik. És folyamatosan arra törekszünk, hogy biztonságosabbá tegyük. Az operációs rendszer frissítéseinek gyors szállítása révén könnyebbé válik számodra, hogy lépést tartsunk a legfrissebb védelmi mechanizmusokkal a számítógépipar élvonalában, és töltsünk le és telepítsünk iPad frissítéseket.

iPad 32GB WiFi Vesmírně šedý
Tablet iPad 32GB WiFi Vesmírně šedý

Az adatvédelem fontos.

Az Apple-nél nem keressük az e-mailjeink tartalmát vagy a webes böngészési szokásait, hogy az adatait a hirdetőknek adjuk el. A iPaden tárolt információkat nem "bevételt" adjuk iCloud-nak. És nem olvassuk el e-mailjeidet vagy üzeneteidet, hogy megkapjuk az általunk értékelt információkat. Szoftvereink és szolgáltatásaink célja, hogy még jobb termékeket hozzanak létre. Semmi más.

Na soukromí záleží
Na soukromí záleží

Írás, nyomtatás, nézés. És búcsúzzon a kábelekhez.

Az iPad nagyszerű képernyő-billentyűzetet tartalmaz, de ha külön fizikai billentyűzetet szeretne használni, akkor ki kell választania - attól függően, hogy az Apple vezeték nélküli billentyűzetet választja-e, vagy ha külső Bluetooth-billentyűzetet szeretne. A legtöbb vezeték nélküli nyomtatók által támogatott AirPrint technológia segítségével nyomtathat az iPad készülékről. Az AirPlay és az Apple TV használatával vezeték nélkül bármit is streamelhet iPad készülékéről a HDTV-re.

Rozlučte se s kabely
Rozlučte se s kabely

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 9,7 " (24,64 cm)
Felbontás - pixel QHD 2048 × 1536

Tárhely

RAM mérete 2 GB (2 048 MB)
Tárhely kapacitás 32 GB

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 1,2 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple A9

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 10

Konstrukció és szín

Magasság 169,5 mm (16,95 cm)
Szélesség 240 mm (24 cm)
Mélység 7,5 mm (0,75 cm)
Tömeg 469 g (0,47 kg)
Szín Szürke
Kód:  NSKR_625
Termékszám:  MP2F2FD/A_
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10