Oldal frissítése

HAAS: iPad Pro 10.5 "64 GB Rózsaszín Gold - 3 év

HAAS: iPad Pro 10.5 "64 GB Rózsaszín Gold - 3 év

iPad Pro
10,5 "átlós tabletta.

iPad Pro
iPad Pro

Az Apple fogadja a tablettákat, és ezért van lehetősége arra, hogy megvásárolja a legerősebb tablettákat egy finom almával. Az Apple iPad Pro új, 10,5 hüvelykes átmérőt kínál, ami 20% -os növekedést jelent a 9,7 "-os változathoz képest. Egy nagyobb képernyő hasznos különösen a fejlett multitasking-hez.

Retina kijelző
120Hz-es frissítési sebességgel.

Az új iPad Pro a világ legfejlettebb Retina kijelzőjét használja. A 10,5 "modell 2 224 x 1 688 képpontos kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési sebességgel. A szélesebb színskálának köszönhetően a iPad Pro sokkal jobb színtelítettséget mutat, mint a korábbi iPad modellek. Ismét a True Tone technológiát használják. A fejlett négycsatornás környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a kijelző színeit és intenzitását a környezeti fényviszonyokhoz.

iPad Pro
iPad Pro

A10X chip
Azáltal, hogy a legtöbb laptop üt.

Az új iPad Pro az A10F Fusion chipet egy 64 bites architektúrával használja, amely hat magot tartalmaz. Összefoglalva, ez egy olyan erő, amely elég egy 4K video szerkesztési tartalékkal. Az iPad Pro korábbi generációjához képest 30% -kal (CPU) és 40% -kal (GPU) nőtt.

iPad Pro
iPad Pro

iOS
Az Ön számára készült rendszer.

Az iOS 10 a világ legintelligensebb, legfejlettebb és legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Az új funkciók teljes mértékben kihasználják az iPad Pro hatalmas teljesítményét. Hatékonyabb és kreatívabb lesz. A két egymás melletti alkalmazással végzett többszöri feladat játékgá válik.
Emellett 2017 őszén az iOS 11-et hozza, amely számos forradalmi elemet fog hozni az iPad-en. Különösen imádni fogják a Dockot, amelyet a laptopokról ismert, gyakorlatilag azonnal.

iOS 11
iOS 11

Apple Ceruza
Még pontosabb digitális ceruza.

Az iPad Pro magasabb frissítési gyakoriságával az Apple Ceruza sokkal pontosabban viselkedik. Nincs más digitális ceruza, amely lehetővé teszi az írás, jegyzetelés vagy rajz ilyen pontossággal az egyes képpontszinteken.

Apple Ceruza
Apple Ceruza

Tervezés
Nagyon szinte minden irányba.

A hatalmas kijelző ellenére az új iPad Pro hihetetlenül vékony és könnyű, csak 6,1 mm vastag és 469 gramm súlyú. A szilárd unibody köszönhetően kiegyensúlyozott és robusztus módon működik. És minden képessége ellenére, a Pro iPad Pro valószínűleg meglepő, hogy hogyan veszít el a kezedben.

iPad pro
iPad Pro

Touch ID
A hüvelykujj alatt magas szintű biztonságot nyújt.

A Touch ID technológia átalakítja a iPad Pro-ot, hogy ujjával jelezze, hogy nem fog elfelejteni. Így kinyitni a készüléket egy érintéssel, és a személyes adatai biztonságban maradnak akkor is, ha kölcsönadnak valakinek. A Touch ID használatával megerősítheti az iTunes, az iBooks és az App Story vásárlásait.

Touch ID
Touch ID

iCloud
Minden, amire szükséged van. Bárhol.

Fotókat, videókat és egyéb fájlokat közvetlenül a iPad Pro-on tárolhat. Vagy biztonságosan mentheti őket iCloud-ba, hogy bárhonnan elérhesse őket. Természetesen tárolhatja és kezelheti őket más operátorok alkalmazásaiban is, például Dropbox vagy Google Drive. És egyszerűen egyszerűen érintse meg dokumentumait és fájljait az AirDrop segítségével a közeli emberekhez. Korrekció nélkül.

iCloud
iCloud

Csatlakoztassa vezeték nélkül
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

Az iPad Pro több ezer vezeték nélküli eszközhöz csatlakozik - beleértve a külső billentyűzeteket is. A legtöbb vezeték nélküli nyomtatóra nyomtathat az AirPrint felett. Az AirPlay és az Apple TV segítségével az iPad mini 4 vezeték nélküli csatornáit bárhová továbbíthatja a HDTV-re.

Csatlakoztassa vezeték nélkül
Csatlakoztassa vezeték nélkül

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,5 " (26,67 cm)
Felbontás - pixel QHD 2224 × 1668
Kijelző technológia Retina

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 7 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple A10X Fusion

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 10

Konstrukció és szín

Magasság 250,6 mm (25,06 cm)
Szélesség 174,1 mm (17,41 cm)
Mélység 6,1 mm (0,61 cm)
Tömeg 469 g (0,47 kg)
Szín Arany
Kód:  NSKR_655
Termékszám:  MQDY2FD/A_
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05