Oldal frissítése

HAAN Purifying Verbena 24 órás 40 ml

3 830 Ft

HAAN Purifying Verbena 24 órás 40 ml

A minőségi HAAN márkájú dezodor hosszan tartó izzadság és testszag elleni védelmet nyújt a nehéz munkanapok és edzés után is. Ez a nagyszerű golyós dezodor nőknek és férfiaknak is tökéletes. Nyugodtan viselheted kedvenc ruháidat, mivel nem hagy zavaró foltokat maga után. Természetesen ez a típusú izzadásgátló alumíniummentes, vagyis ártalmatlan az egészségre. A nagyszerű HAAN dezodor bármilyen bőrtípusra alkalmazható.

HAAN Purifying Verbena 24 órás 40 ml termék legfőbb tulajdonságai

  • A népszerű HAAN golyós dezodor hatékony védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen szagok ellen
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • Nem hagy zavaró foltokat a ruhán
  • Alumíniummentes dezodor
  • Bármilyen bőrtípusra alkalmazható
  • Védő hatással bír
  • HAAN dezodor max. űrtartalma: 40 ml

Összetétel

Víz, alkohol denát, trietil-citrát tápióka keményítő, glycerin, behentrimonium chloride,amodimethicone, cetyl esters, isopropyl alcohol, hibiscus sabdariffa extract/hibiscus sabdariffa flower extract, sodium PCA, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, tridexeth-6, chlorhexidine dihydrochloride, soluble collagen, panthenol, candelilla cera/cenadelilla wax, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, cetrimonium chloride, parfum/fragrance kapril-kaprikus triglicerid, steareth-21, steareth-2, dimethicone, cetil-alkohol, parfüm (illat), akác szenegáli gumi, xantán gumi, nátrium-kaproil/lauroil-laktil, Triklozán, xilit, szeszkvikarprilát, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alkohol, Dinátrium só EDTA, polimetil-szilszeszkvioxán, Lizátum kallusztenyészet Morinda Citrifolia, Benzoesav, Anhidroxilit, Linalool, Szorbinsav, Limonene, Citral az Acidiladinaniolból, salageto, geralcidinextraniol, Malinda.

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Uniszex

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Nyugtató
Specifikáció Parabénmentes, Környezetbarát
További tulajdonságok Alumínium mentes, Nem hagy foltot

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Tömeg

Tömeg 67 g (0,07 kg)
Kód:  DEO1055
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060669785828
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15