Oldal frissítése

HA02 balancer / kiegyenlítő 4 akkumulátorhoz

4,8 4 értékelés
48 190 Ft

HA02 balancer / kiegyenlítő 4 akkumulátorhoz

A HA02 aktív akkumulátor-kiegyenlítő (Equalizer) minden típusú újratölthető akkumulátorhoz (ólom és lítium) használható, amelyek feszültsége 2,4 és 12 V között van, amelyek sorba vannak kapcsolva az akkumulátorok közötti feszültségegyensúly fenntartása érdekében. Egy kiegyensúlyozó egyidejűleg akár 4 akkumulátorhoz is csatlakoztatható.
Ha két vagy több akkumulátorblokk van egymáshoz csatlakoztatva, a blokkok feszültsége a töltés és a kisütés során változhat. Ciklusos működés esetén az akkumulátorok feszültsége blokkonként eltérő lehet. Egyik akkumulátor nagyobb, a másik akkumulátor pedig alacsonyabb feszültséggel rendelkezik. Ez az állapot visszafordíthatatlan kárt okoz az akkumulátorokban.
Az akkumulátor kiegyensúlyozó biztosítja, hogy akkumulátorok egymással egyensúlyban maradjanak - max. 10mV feszültségkülönbség legyen az elemek között. Ez javítja az akkumulátorok teljesítményét és növeli az élettartamukat.

A Balancer magas frekvenciákon működik, így nagyfrekvenciájú hangot bocsáthat ki működés közben, így nem alkalmas élőhelyekre.

Kód:  tra00042
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HA02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15