Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Remington H9100 E51 PROLUX Rollers

4,9 14 értékelés
26 590 Ft

Remington H9100 E51 PROLUX Rollers

Készítsen gyönyörű hullámokat a Remington elektromos hajcsavarók segítségével. A készlet összesen húsz hajcsavarót tartalmaz (8 × 25 mm és 12 x 32 mm), és húsz rögzítő csattot a kényelmes, erős rögzítésért. Az OPTIheat technológia biztosítja a hajcsavarók gyors felmelegedését mindösszesen 90 másodperc alatt, így tartós hullámokat kreálhat csupán 5 perc alatt. A csavaró felülete speciális csúszásmentes anyag a Grip Tech technológiának köszönhetően. A csavarók végei mindig hidegek maradnak. A készülék bekapcsolt állapotát fény jelzi. A csavaró szett a kábel tárolására megfelelően kialakított hellyel rendelkezik.

Miért válassza ezt a hajcsavarót? 

  • Húsz hajcsavaró két különböző méretben
  • Húsz csatt a kényelmes illeszkedésért
  • A hengerek felmelegedése mindösszesen 90 másodperc 
  • Bársonyos, szalon kinézetű végeredmény 5 perc alatt
  • A csavaró vége és a csatt mindig hideg marad  
 

Paraméterek

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 20 db
Kód:  REMNV005
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  45584560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10