Oldal frissítése

GymBeam Rhodiola Rosea, 90 kapszula

4 890 Ft

GymBeam Rhodiola Rosea, 90 kapszula

A Rhodiola Rosea egy jótékony hatású növény, standardizált hatóanyag-tartalommal rosavinok és szalindrozidok formájában. A Rhodiola Rosea egy adaptogénekhez tartozó gyógynövény. Ezek olyan anyagok, amelyek büszkék a szervezetre gyakorolt jótékony hatásukra. Konkrétan a stresszhez való rugalmassággal és alkalmazkodással kapcsolatosak. Ugyanúgy, ahogy az edzés hatására izmaink erősebbek és növekedhetnek, az adaptogének segítenek megerősíteni ellenállóképességünket a kihívásokkal teli élethelyzetekkel szemben, és jobban megbirkózni velük. Ezért nem csoda, hogy a Rhodiola népszerű azok körében, akik rendszeresen tapasztalnak nyomást a munkahelyükön, az iskolában vagy a magánéletükben.
Nagy előnye még a standardizált hatóanyag-tartalom, nevezetesen 3% rosavin és 1% salidrozid . Ily módon garantált a hasznos összetevők maximális mennyisége. Megbízhatóan segít a szellemi és fizikai teljesítőképesség vagy a lelki kényelem gondozásában. Ez összefügg azzal a ténnyel, hogy a Rhodiola is nootropikumnak minősül. Ez a megnevezés a koncentráció és a szellemi teljesítmény javítására használt anyagokra.
Ennek köszönhetően a csipkebogyó a népszerű étrend-kiegészítők közé tartozik, a diákok körében, de kedvelika menedzserek, a sportolók és azok az emberekakik nehéz időket élnek át, koncentrációs problémáik vannak, támogatni kívánják a vitalitásukat és a szervezet általános harmonizációját célozzák. Azonban figyelembe kell venni, hogy hatásai csak néhány nap használat után jelentkeznek. Ezért célszerű hosszabb ideig használni.
Rhodiola Rosea és előnyei:
- rózsaszín kétszikűnek is nevezik
- szabványosított rosavin- és szalidrozid-tartalma van
- Az adaptogénekhez tartozik, amelyek olyan anyagok, amelyek segítik a stresszhez való alkalmazkodást
- nootrópnak minősül
- segít a szellemi és fizikai teljesítőképesség gondozásában
- ideális sportolóknak, diákoknak és menedzsereknek
A hatóanyagok tartalma 1 kapszulában:
Rhodiola rosea gyökér kivonat 100 mg
- Rosavin 3 mg
- Salidrosid 1 mg
Ajánlott adagolás:
Naponta 1 darab kapszulát vegyél be!
Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó.

Összetétel

Rhodiola rosea gyökér kivonat (3% rosavin, 1% szalidrozid), töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Illatos rózsásvarjúháj

Hatás

Hatás Memória és koncentráció
Támogatott szervek Agy

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Kapszula
Hatóanyag mennyisége (mg) 100 mg (100 000 μg)

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 90
Tömeg 102 g
Tok Tárolóedény

Tulajdonságok

Tulajdonságok Laktózmentes, Gluténmentes

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C
Kód:  SPTgym556
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  41356-1-90caps
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05