Oldal frissítése

GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUZZANTI GZ QUADRO 60 WHITE

Komínový odsavač Guzzanti GZ QUADRO 60

Páraelszívó

kéményes típus

Exkluzív kéményes páraelszívó

Kéményes, elektronikus érintőképernyős vezérléssel ellátott páraelszívó. Elsősorban a modern technológiákra és designra támaszkodik. A tervezők nagyon jó munkát végeztek, uralni fogja konyhája ízlését.

Pára nad hrncem

Kényeztesse el magát főzés közben, lélegezzen tiszta és friss levegőt. Az elszívó nagy teljesítményű LED izzója kellemesen világítja meg a munkafelületet.

Látványos

teljesítménnyel dolgozik

4

fokozat

Ez a páraelszívó akár 720 köbméter levegőt is képes elszívni egy óra alatt, így gyorsan szabadulhat meg a főzés során keletkező kellemetlen szagoktól és gőzöktől a nagyobb konyhákban is. Négy teljesítmény fokozat közül választhat. Nagy előnye a fém zsírszűrő, amely korlátlanul tisztítható mosogatógépben. Lehetősége van választani a normál légelvezetés és a szénszűrőn keresztüli visszakeringetés között.

A Guzzanti GZ QUADRO 60 egyik különlegessége a Timer, vagyis az intelligens időzítő, amelyen beállítható, hogy mikor kapcsoljon ki a páraelszívó. Az időzítés 10 perces beosztású, és maximum 1 órát lehet beállítani. A munkafelületet LED-es izzók világítják meg.

52 dB

zajszint

Komínový odsavač Guzzanti GZ QUADRO 60

Jellemzők:

  • 1 motor, 4 teljesítmény fokozat
  • 1 x zsírszűrő - egyszerű karbantartás, - mosogatógépben tisztítható
  • Időzítő: max. 60 percet lehet beállítani
  • Méretek: 107-139 × 40,5 × 60 cm
  • Súly: 16 kg
  • Légelvezetés: 15 cm
 
Kód:  EVP400t
Termékszám:  GZQUADRO60WHITE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10