Oldal frissítése

Guzzanti GZ 987

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Guzzanti GZ 987

Az ultrahangos Guzzanti párásító segíti a légzést a túlhevített szobában és a túlságosan lehűtött helységekben is. Ellentétben a légkondicionálóval a levegőt megtisztítja, de nem szárítja ki. Tartály kapacitása 2 liter, ami elég legalább 10 órán keresztüli felhasználásra. A készülék intuitív elektronikus vezérlésével a párásító teljesítményt szabályozhatod. Minden teljesítmény információ, a páratartalommal és a hőmérséklettel kapcsolatban a szobában megtalálható LCD kijelzőn látható. A készülék részét képezi egy beépített ionizátor. Nagyon csendes éjszakai működést garantál, továbbá igazán különleges, hiszen színes LED-es világítást biztosít. A gőzfúvóka ürítésése könnyen elvégezhető, mivel a készülék szédszedhető és 360° C-os tartományban elforgatható. Ha üres edényt érzékel a készülék automatikusan kikapcsol.

Legfontosabb jellemzők

  • Ultrahangos rendszer
  • Elektronikus vezérlés
  • Beállítható gőzmennyiség
  • Beépített ionizátor
  • Átlátható LCD kijelző gyakorlati tájékoztatást biztosítja, a nedvességről és a a szobában fellépő hőmérsékletről is üzeneteket küld a felhasználó számára
  • Vezérlőpult
  • Ajánlott akár 120 m2-s helységekben is
  • Rendkívül csendes működés
  • Színes LED világítás az éjszakai üzemmódért

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 35 W
Víztartály kapacitása 2 l

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Ionizáció, Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés

Szín

Szín Kék

Méret

Mélység 14 cm
Szélesség 29 cm
Magasság 30 cm
Kód:  EPV1122a
Termékszám:  GZ 987

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20