Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Guzzanti GZ 54

3,7 3 értékelés
32 490 Ft

Guzzanti GZ 54

Guzzanti GZ 54

Mobil hűtőegység

Mivel a design a hűtő ideális területeken, ahol ez nem lehetséges, hogy távolítsa el a levegőt, mert nincs szükség csapok, mint a hagyományos légkondicionáló.

Guzzanti GZ 54

Sokoldalú mobil hűvösebb levegő Guzzanti GZ 54 ajánlatok 3 funkció az első Úgy működik, nem csak a hűtőegység, de azt is lehet használni, mint egy párásító vagy légtisztító.

Guzzanti GZ 54

Guzzanti GZ 54

4 l

kapacitás

A víztartály kapacitása 4 liter, és fel van szerelve egy leeresztő szelep. A könnyű kezelhetőség és a gyors helységek közötti hűvösebb Guzzanti GZ 54 felszerelt gyakorlati kerekek és kezelni.

Guzzanti GZ hűvösebb 54 lehetővé teszi, hogy szabályozza a sebességet a légáramlás - magas, közepes és alacsony intenzitású.Van is egy gomb WIND hogy biztosítsa az oszcilláció levegő balról jobbra. Van is egy időzítő funkciót, amelyet be lehet állítani 0 és 120 perc.

3

sebesség

120 °

fordult a lamellák

Vízszintes és függőleges léc dönthető tartományban 120 °. Guzzanti gz 54 munkák levegőt fúvatunk keresztül a víz szűrők, ahol a levegő telített vízgőz, és ez lesz hideg.

Guzzanti GZ 54
  • Jellemzők 3-in-1: hűtés légtisztító és párásító

  • A kötet a levegő áramlás 250 m3 / h

  • Mosható légszűrő

  • Hűtési teljesítmény 70W

  • Funkció időzítő 0-120 perc

 

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 4 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 70 W
Funkciók Párásító, Időzítő, Hűtés, Légtisztítás
Sebességfokozat 3
Kijelző Nem
Légáramlás 250 m3/h

Szín

Szín Fehér

Zajszint

Maximális zajszint 65 dB
Minimális zajszint 45 dB

Méret és tömeg

Magasság 63,4 cm
Szélesség 32,4 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 5 kg
Kód:  EPV113e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GZ 54
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10