Oldal frissítése

Guzzanti GZ 508

20 990 Ft
16 530 Ft áfa nélkül

Guzzanti GZ 508

Zöldség, gyümölcs, gomba, fűszernövény vagy hús, mindezzel gond nélkül megbirkózik a(z) Guzzanti GZ 508 gyümölcsaszaló gép. 350 W stabil teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a szárított gyümölcsöt, fűszert vagy teát. Ezen gyümölcsaszalónál örömet szerez az is, hogy 5 szárító szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Dehidratálással az eledel finom, illatos, illetve ásványi anyagokban, vitaminokban és tápértékekben gazdag marad. A(z) Guzzanti GZ 508 gyümölcsaszaló gép motorja a készülék alsó részében található, vagyis a meleg alulról felfelé emelkedik. Középtájt és az alsó szinteken gyorsabban aszalódik az elhelyezett eledel.

A(z) Guzzanti GZ 508 gyümölcsaszaló gép alap tulajdonságai

  • Stabil teljesítménye 350 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Funkciók: Hőmérséklet szabályozás, Időzítő és Automatikus kikapcsolás
  • A gyümölcsaszaló alakja: Szögletes
  • Motorja alul található
  • Könnyű vezérlés

A(z) Guzzanti GZ 508 gyümölcsaszaló gép ügyes funkciói

Az integrált időzítő segítségével nagyon könnyen beállíthatod az aszalás időtartamát. A megadott aszalási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy itt az idő kihúzni a szitákat, valamint leállítani a gyümölcsaszalót. A gyümölcsaszaló automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval bír, így a szárítás maximálisan kényelmes és biztonságos. Ezen intelligens gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, amelynek hála a szárítási folyamat még egyszerűbb és gyorsabb. Ez a funkció hasznodra válik gyümölcs, zöldség és hús dehidratálásánál, mivel minden egyes élelmiszer más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 350 W
Aszalógép alakja Szögletes
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Vezérlés típusa Digitális
Lemezek átmérője 33,4 cm
Lemezek száma 5

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GUZSO177
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  GZ 508
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB10