Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Guzzanti GZ 3611

3,9 7 értékelés
53 290 Ft

Guzzanti GZ 3611

A Guzzanti GZ 3611 minisütő a tökéletes segítőtárs a konyhában. Biztosan lenyűgöz majd a modern matt fekete megjelenésével és a szürke színű elülső panellel. Nagy belső tér és szilikon tömítéssel ellátott dupla Low-E üvegezésű ajtó jellemzi. A sütő hatékonysága és felületi hőmérséklete megfelel az A13-as előírásnak. A készülék legfőbb előnye a gőztisztító funkciója. A Guzzanti sütő egy 650 wattos felső és alsó fűtőelemmel rendelkezikA kívánt hőmérsékletet 40 és 240 °C között állíthatod be. 90 perces időzítője tájékoztat, ha itt az ideje kivenni az ételt a sütőből. A Guzzanti minisütő emellett kiolvasztás programmal illetve a házi joghurt készítéséhez tervezett programmal is büszkélkedhet. A sütő karbantartása rendkívül könnyű, Cr-Ni sütőráccsal és zománcozott tepsivel érkezik, amelyek ellenállóak a sérülésekkel szemben és könnyen tisztíthatók. A tepsi magasságát az igényeidnek megfelelően határozhatod meg.

A Guzzanti GZ 3611 mini sütő fő jellemzői

  • Guzzanti mini sütő nagy belső térrel
  • Praktikus üvegajtó szilikon tömítéssel
  • Könnyen tisztítható a gőztisztító funkcióval
  • 90 perces időzítővel
  • A Guzzanti sütő felső és alsó fűtéssel rendelkezik
  • A kívánt hőmérsékletet 40 és 240 °C között állíthatod be
  • Egy házi joghurt készítéshez tervezett programmal és egy olvasztó programmal
  • Állítható magasságú tepsi és Cr-Ni sütőrács az ételek elkészítéséhez

Guzzanti sütő könnyű karbantartással és tisztítással

A Guzzanti sütő tisztításához csupán két csésze vízre van szükséged, amelyeket a tepsire öntve kiválasztod a gőztisztítás funkció és az alsó fűtés együttesét. Ez a folyamat mindösszesen 30 percet vesz igénybe. Ennek köszönhetően a Guzzanti sütő vegyszerek használata nélkül gondoskodik a tisztaságról. Amikor véget ért a folyamat, elegendő egy nedves törlőronggyal áttörölnöd a főzőfelületet. Ezzel a tisztítási módszerrel garantáltan nem sérül a sütőfelület.

Ízletes fogások néhány pillanat alatt

A Guzzanti sütő olyan programot kínál, amelynek segítségével könnyedén készíthetsz finom házi joghurtot. Ehhez pasztőrözetlen tejre és élőflórás joghurtra van szükséged. Ha elfelejtetted kiengedni a fagyasztott húst, nagyra értékelheted a kiolvasztás programot. A sütőben készíthetsz finom tortát, süteményt, de tökéletesen átsütött húst vagy halat is. A Guzzanti sütőben elkészített fogások nem csak téged, hanem a vendégeket is biztosan lenyűgözik.

Belső méretek:
19,7 x 39,5 x 39 cm

Tápellátás:
220-240 V ~ 50 / 60 Hz

Tömege:
12,2 kg

Paraméterek

Típus

Típus Minisütő

Tulajdonságok

Űrtartalom 37 l
Teljesítményfelvétel 1 650 W
Min. hőmérséklet 40 °C
Max. hőmérséklet 220 °C

Funkció

Funkció Öntisztítás, Időzítő
Sütőprogramok Felső sütés, Alsó sütés

Méret

Magasság 35,4 cm
Szélesség 55,2 cm
Mélység 45,9 cm

Szín

Szín Szürke

Kiegészítők

Kiegészítők Grill rács, Tepsi

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GUZMT214
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GZ 3611
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15