Oldal frissítése

Guzzanti GZ 250

3,7 9 értékelés
14 990 Ft

Guzzanti GZ 250

Szereted a csokoládés édességeket, és nem akarsz többet költeni rájuk, mint amennyit kellene? Ha igen, akkor szerezd be a Guzzanti GZ 250 csokoládé-szökőkutat. Könnyű kezelhetőségének érdekében a gyermekek és felnőttek egyaránt szeretni fogják. A csokoládé szökőkút népszerű társ lesz minden partin és gyerekzsúron. A Guzzanti Chocolate Fountainsegítségével tej-, ét- és fehér csokoládét is használhatsz kedvenc finomságaid elkészítéséhez, amelyeket működés közben is adagolhatsz a készülékbe.

A GUZZANTI GZ 250 csokoládé szökőkút főbb jellemzői

  • A csokoládé szabadon áramlik a Guzzanti csokoládé szökőkútban
  • Szivattyú nélküli eszköz a csokoládé egyenletes adagolásához
  • Csokoládé szökőkút körülbelül 350 g olvasztott csokoládé elkészítéséhez
  • A szökőkutat más, hőálló élelmiszerekhez, pl. sajtokhoz és szószokhoz is használhatod
  • Könnyen kezelhető Guzzanti csokoládé szökőkút

Fondü készítése a GUZZANTI csokoládé szökőkúttal

Amint a GUZZANTI csokoládé szökőkutat bekapcsolod, az ernyővel ellátott csavar forogni kezd, amelyen a forró csokoládé áthalad. Különböző friss és szárított gyümölcsöket, dióféléket, kekszeket vagy pillecukrot is belemárthatsz az áramló csokoládémasszába, amely dekoratív szökőkút-hatással büszkélkedhet.

A csokoládé szökőkút további felhasználása

A GUZZANTI csokoládékút ízletes sós finomságok szerelmesei körében is népszerű lesz. Csokoládé helyett sajtot vagy mártást tölts a töltőedénybe. A szökőkútba pl. zöldség darabokat, kolbászt, pékárut vagy grillezett ételeket is márthatsz.


Kód:  GUZCF023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GZ 250
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15