Oldal frissítése

Guzzanti GZ 204

4,3 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Guzzanti GZ 204

Keramická konvice

Ön rajong a forró italokért, a test és a lélek felmelegítése érdekében? Teát, kávét és még sok mást készíthet ezzel az egyedi Guzzanti vízforralóval. Első ránézésre el fogja nyerni a tetszését az eredeti dizájnjával., mely a kevésbé modern konyhákhoz is illeszkedik. A GZ 204 forraló 1,3 liter kapacitású, kiváló minőségű kerámiából készült. Világító jelzőfény mutatja a készülék be- és kikapcsolt állapotát. Egy levehető alaplappal rendelkezik, 360°-os csatlakozó kíséretében. Természetesen el van látva automatikus kikapcsolási funkcióval és túlmelegedés elleni védelemmel is. További kényelmi funkciói: el van benne rejtve a fűtőspirál és praktikus, kényelmesen feltekercselhető tápkábellel szerelték fel. 

Horké nápoje

Legfontosabb jellemzők

  • 360°-ban elforgatható csatlakozó
  • Rejtett fűtőelem
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Kiváló minőségű kerámia anyag
  • Automatikus kikapcsolás
  • Térfogat: 1,3 l
  • Eredeti kivitelezés
GUZZANTI GZ 204 - velký objem
A vízforraló szabadon mozgatható a levehető alap és a 360°-os csatlakozó segítségével. Az ergonomikus fogantyú nagyszerű és stabil fogást kínál. A víz többször felmelegíthető benne és egy biztonsági biztosíték védi a túlmelegedés ellen.

Paraméterek

Design

Design Retro / Vintage

Anyag

Anyag Kerámia

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,3 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 1 750 W

Szín

Szín Fehér
Kód:  GUZRK001
Termékszám:  5050370005704

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20